Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

PĀRVĒRTĪBAS: Laiks pucēties

LINDA UPĪTE pirms pārvērtībām © Emīls Desjatņikovs, F64 Photo Agency

Linda Upīte (25 gadi) nolēma pieteikties pārvērtībām, jo dēliņš ir paaudzies un tagad viņa vēlas vairāk laika veltīt sev un izskatīties sievišķīgāka.

«Vēlējos izbaudīt pārvērtību procesu un uzzināt, ar ko vēl varu ikdienā papildināt savu vizuālo tēlu, nevis tikai sapucēties pārvērtību dienā,» atzīst Linda. Mati vienmēr bijuši gaiši, tikai vienreiz nokrāsojusi tumšus, taču pēc mēneša atgriezusies pie ierastās krāsas. «To darīju tāpēc, ka par krāsotiem matiem nepieciešams vairāk rūpēties un jāņem vērā vairākas nianses.» Bijuši gan vēl garāki, gan īsāki mati, taču bijis grūti tos atkal ataudzēt. Tagad atkal vēlas garākus. Linda ir atradusi savu frizieri, kurai allaž varot lūgt padomu. Ikdienā izvēlas brīvo ģērbšanās stilu, atbilstošu dzīvesveidam, bet patīk uzvilkt augstpapēžu kurpes. «Tagad biežāk skatos uz svārkiem un kleitām. Gribas pucēties un izvēlēties košākas krāsas apģērbā.» Linda teic, ka iepirkšanās process patīkot. Ikdienā no dekoratīvās kosmētikas lieto skropstu tušu, lai izceltu acis.

Linda stāsta, ka pārvērtības bija liels piedzīvojums un radīja patīkamu saviļņojumu, kas neizzuda arī pēc tām. Vērtīgi esot no meistariem iegūtie padomi. Lindai patīk jaunais matu sakārtojums, un viņa iecerējusi iegādāties zaļganās augstpapēžu kurpes.

Salona Undīne friziere, Latvijas Amatniecības kameras meistare Dace Judina-Pelse nokrāsoja Lindas dzeltenīgos garos matus modernā vēsā blondā tonī. Tika izveidots nedaudz pakāpenisks, pagarināts karē griezums mazliet pāri plecu līnijai, kas ir aktualitāte.

Ieteikumi

* Tipiska blondīne, bet blondo matu krāsu var izvēlēties dažādās variācijās, priekšroku dodot vēsajiem toņiem.

* Var audzēt garākus matus, bet ļoti īsi griezumi nav ieteicami.

Salona Undīne nagu kopšanas speciāliste, stiliste Dace Musajeva veica Lindai klasisko manikīru un uzklāja uz nagiem gēla laku divu veidu rozā tonī, pieskaņojot grimam. Katras rokas vienam nagam tika veidots franču manikīrs.

Ieteikums

* Piestāv apaļa nagu forma.

* Izvēlēties vēsus toņus.

Salona Undīne vizāžiste Anna Korabeļņikova veidoja Lindai grimu, izmantojot vēsos toņus: bordo acīm, pelēkbrūnu uzacīm un rozā lūpām un vaigiem - pieskaņoti jaunajai matu krāsai.

Ieteikumi

* Akcentēt vaigus ar rozīgu sārtumu vai bronzeri siltos toņos, veidojot apaļu sejas formu.

* Ieteicams uzacis nokrāsot ķīmiski un izveidot tām citādu formu, lai acu skatienu padarītu atvērtāku.

Salona Undīne stiliste, nagu kopšanas speciāliste Dace Musajeva izvēlējās Lindai sievišķīgus tērpu komplektus - pelēku kleitu, kas izceļ augumu, kuplus svārkus, kas kontrastē ar džinsa jaku, kā arī brīva piegriezuma kleitu ikdienas gaitām, ko papildina rozīnīte - cepure un rokassprādze.

Ieteikums

* Akcentēt sievišķību ar kleitām, svārkiem un augstpapēžu kurpēm.

* Eksperimentēt ar košām krāsām pie jaunās matu krāsas.

Pārvērtības - dāvana:

Friziera pakalpojumi 60 eiro

Manikīrs 15 eiro

Grims 25 eiro

Artistry Pacific Light lūpu spīdums (var iegādāties pie Amway izplatītājiem) 21 eiro

Kopā 121 eiro

Pārvērtības notika: Rīgā, salonā Undīne Ģertrūdes ielā 43 (telefons 29164006) un veikalos Marnelli Ģertrūdes ielā 43 un tirdzniecības centrā Domina Shopping Ieriķu ielā 3