Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Patīkami tikt lutinātai

MAIRA GAILUMA pirms pārvērtībām © F64

Maira Gailuma (29 gadi), nākot uz pārvērtībām, vēlējusies izbaudīt kaut ko interesantu un pārmaiņas.

Viņa stāsta, ka tikai vienreiz skolas laikā tikuši nogriezti īsi mati, visu laiku ir gari. Patiktu, ja tie būtu vēl garāki - smaidot saka Maira. Mati krāsoti dažādos toņos - sarkani, violeti, blondi kombinācijā ar melnu. Apmēram kopš 10. klases izvēlas gaišu toni. Frizieri visu laiku iznākot mainīt, un šobrīd esot savējā meklējumos. Mairai patīk kleitas, tās ir mīļākais apģērbs, tāpēc to esot daudz. Parasti izvēlas vienkrāsainu apģērbu - zilā, oranžā, violetā, dzeltenā, arī melnā krāsā un neatsakās no kontrastējošiem toņiem savā stilā. «Rotas lietoju reti, izvēlos kaut ko nelielu, piemēram, pulksteni vai mazus auskarus.» Dekoratīvo kosmētiku ikdienā lieto minimāli, bet, ja jādodas uz svinīgu pasākumu, tad iet pie vizāžista, lai veido grimu.

Pēc pārvērtībām Maira teic, ka viņa esot priecīga, skatoties uz sevi spogulī. «Liels paldies visiem meistariem! Pasākums bija burvīgs, es noteikti to vēl ilgi atcerēšos. Bija patīkami sajusties lutinātai.» Visinteresantāko komplimentu saņēmusi no kolēģa, kurš pirmajā mirklī smaidīgo dāmu Mairu, kura bijusi uzcirtusies, nav pazinis.

Pārvērtības notika: Rīgā, frizētavā Šarmante Miera ielā 28 (tālr. 67372600, 28651939, www. sarmante.lv), veikalos Maya un Danija tirdzniecības centrā Domina Shopping Ieriķu ielā 3 un Maxxxi Mode Miera ielā 27.

Frizētava Šarmante kopš jūlija piedāvā jaunu pakalpojumu - jaunās māmiņas katru pirmdienu no pulksten 9.00 līdz 14.00 saņems 15 procentu atlaidi katram pakalpojumam (matiem un nagiem). Uz frizētavu viņas var nākt kopā ar savu mazuli, kuram tiks nodrošināta darbošanās spēļu manēžā vai pastaiga laukā, kamēr māmiņa pucēsies.

***

Frizētavas Šarmante friziere - vizāžiste Agita Priedoliņa nokrāsoja Mairas lokainos matus, kuri bija dabiskā tonī ar blondām šķipsnām, vēsā pērļu krāsā. Krāsojumā saglabājās pirms tam iekrāsotās šķipsnas, kas radīja pērļu - violetu efektu. Matiem tika nogriezti tikai gali ar nelielu pakāpi, jo Maira vēlējās saglabāt matu garumu.

Ieteikumi

• Izvēlēties vēsus toņus.

• Piestāv arī ponijs.

Frizētavas Šarmante vizāžiste - stiliste - friziere Santa Hiršfelde veidoja Mairai dūmakainu acu grimu, izmantojot brūnu un tirkīzzilu toni, lai tās izskatītos izteiksmīgākas un dziļākas. Lūpām izvēlēts vēss fuksijas - rozā tonis.

Uzacis tika ķīmiski nokrāsotas.

Ieteikumi

• Ikdienā grimā izvēlēties zilu toni, kas šogad ir aktuāls, piemēram, acu laineri vai zīmuli zilā tonī.

• Nebaidīties izvēlēties košu toni lūpām!

Frizētavas Šarmante nagu kopšanas speciāliste

Lelde Helmšteina uzklāja Mairas nagiem košu rozā Kinetics nagu laku ar gela efektu.

Ieteikumi

• Piestāv kantaina nagu forma.

• Izvēlēties ne tikai klasisko franču manikīru, bet arī košus toņus nagiem.

Stiliste - nagu kopšanas speciāliste Dace Musajeva izvēlējās Mairai vasarīgas kleitas, kas piemērotas gan ikdienas gaitām, gan svinīgiem pasākumiem, kā arī bikškostīmu elektrozaļā tonī, kas izceļ viņas augumu.

Ieteikumi

• Piestāv viss, it īpaši apģērbs, kas izceļ sievišķīgo augumu.

• Garderobi var papildināt ar aktuālajiem bikškostīmiem.