Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Solis pretim pavasarim

Judīte Auziņa pirms pārvērtībām © F64

Judīte Auziņa (53 gadi) atklāj, ka sen vēlējusies mainīt savu vizuālo izskatu un apģērbu.

«Esmu pieradusi pie viena apģērba stila. Man grūti sevi iedomāties garos svārkos. Nopirku vienu garāku kleitu, taču sapratu, ka jānes šuvējai, jo to vēlos īsāku,» teic pārvērtību dalībniece. Judītes garderobē praktiski nav bikšu, bet sievišķīgas un klasiskas kleitas un svārki. «Vēlos pamēģināt šauras bikses līdz potītēm, taču neesmu uzdrošinājusies.» Krāsu izvēle ir daudzveidīga. Sākusi apģērbu papildināt ar šallēm. Reizi gadā ar draudzeni dodas kopīgi šopingot, lai vieglāk būtu nopirkt apģērbu. Mati vienmēr bijuši garāki, krāsa - tumša. «Esmu krāsojusi arī šķipsnas, likusi ilgviļņus, bet kardinālas pārmaiņas nav bijušas.» Judīte stāsta, ka dekoratīvo kosmētiku lieto un arī brīvdienās prasoties uzkrāsot skropstas.

Viņa atzīst, ka pārvērtību iespaidi - patīkami. «Tik īsi mati man nav bijuši 15 gadus, taču rezultāts patīk. Biju pārsteigta, sevi ieraugot ar grimu. Patika izmēģināt šaurās bikses, bet vislabāk - garie svārki un kurpes. Izvēlētajos tērpos jutos kā sieviete,» saka Judīte.

Reineearts radošās mājas friziere, māksliniece Inese Reine tumšo sarkanbrūno Judītes matu galus nokrāsoja ar sarkanu balinošu krāsu. Izveidots pakāpenisks pagarināts karē griezums.

Ieteikumi:

• Ar tagadējo griezumu var variēt - matus var nēsāt taisnus vai izveidot lokas.

• Pakauša daļā matiem jābūt kupliem.

• Tumšo pamatkrāsu var papildināt ar gaišām šķipsnām.

Reineearts radošās mājas nagu kopšanas speciāliste Arta Pulkstene veica Judītei klasisko manikīru un nolakoja tos ar gela laku sarkanā tonī, papildinot ar zīmējumu baltā krāsā.

Ieteikumi:

• Lietot parafīna vanniņas.

• Piestāv ovāla nagu forma.

Reineearts radošās mājas vizāžiste Katrīna Talle veidoja Judītei grimu, kurā izmantotas brūnas acu ēnas un izcelti ārējie stūrīši, lai acu skatienu padarītu atvērtāku. Uzacis tika ietonētas siltā tonī, vaigu sārtums izvēlēts brūnganīgi rozā tonī, lai radītu iedeguma efektu.

Ieteikumi:

• Ikdienā izcelt acis, izmantojot brūnu zīmuli vai laineri, ar to novelkot smalku līniju gar plakstiņiem.

• Nevajadzētu aizmirst par vaigu sārtumu!

• Dodoties uz svinīgu pasākumu, izmantot tumšas acu ēnas.

Stiliste Laura Jansone izvēlējās Judītei melnus pārliekamus svārkus, bikses un baltu blūzi saviesīgiem pasākumiem. Ikdienai piemērota brīvi krītoša tunika, bikses un augstpapēžu kurpes. Sievišķā un sportiskā savienojums akcentēts, izvēloties topu ar zīmējumu un bikses pasteļu un brūnos toņos.

Ieteikumi:

• Piestāv klasisks stils, gan mini, gan maksi. * Izvēlēties apavus ar augstu papēdi!

• Lai akcentētu sievišķību, piemērotas lielas, apjomīgas rotas un aksesuāri.