Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Jauns imidžs

Ilona Barinska pirms pārvērtībām © F64

Ilona Barinska (53 gadi) vēlējās sevi palutināt, jo ar atzinību novērtējusi, cik sievietes brīnišķīgi izskatās pēc skaistumkopšanas procedūrām pārvērtībās.

Viņa atklāj, ka pārsvarā izvēlas blondu matu toni. «Esmu izmēģinājusi tumšāku, taču nepatika, tāpat kā apģērbu neizvēlos ļoti tumšu, it īpaši melnu,» atklāj Ilona. Pēdējā laikā izmanto divu frizieru pakalpojumus, taču labprāt novērtētu arī kāda cita meistara veikumu. Matu griezumu izvēlas īsu. «Pārsvarā bijis pakāpenisks griezums, taču to nolēmu pamainīt un paaudzēt garākus.» Garderobē galvenokārt ir kleitas un bikses. Ilona neslēpj, ka apģērbu neesot viegli nopirkt un līdz ar to arī iepirkšanās procesu uzskata par sarežģītu. Viņa piekrīt, ka, tāpat kā daudzām sievietēm, skapis ir pilns ar drēbēm, bet mugurā īsti nav ko vilkt. «Ja, ieejot veikalā, apģērba izskats un krāsa patīk, to mēru un ilgi nedomāju – pirkt vai nē,» atzīst Ilona. Dekoratīvo kosmētiku ikdienā lieto minimāli, tāpat kā rotaslietas. Ilona atklāj, ka turpmāk izvēlēsies līdzīgu matu sakārtojumu – gan krāsu, gan griezumu. «Man patīk. Paldies meistarēm!» Viņa teic, ka vērtīgi ir iegūtie padomi un ka pārvērtībās izvēlētos apģērba komplektus varēs novērtēt tad, kad redzēs foto pārvērtību lappusē žurnālā Māja.

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka nokrāsoja Ilonas blondos matus bēšīgā – medaini brūnā tonī. Viņai veidots bobkarē tipa griezums.

Ieteikumi:

• Piestāv īsi griezumi.

• Izvēlēties bēšīgus – brūnus toņus.

Vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka veidoja Ilonai grimu, izmantojot Gosh kosmētiku – grima pamatu, CC krēmu un korektoru, kā arī ēnas gaišā un zaļā tonī, lai izceltu acis. Tika veikta uzacu korekcija un tās nokrāsotas ar franču profesionālās kosmētikas Subtil care krāsu.

Ieteikumi:

• Ieteicams obligāti izmantot grima pamatu, tonālo krēmu un korektoru.

• Acīm var izvēlēties arī brūnas ēnas, kas piestāvēs jaunajai matu krāsai.

Vizuālā tēla stiliste Natālija Karpuka izvēlējās Ilonai elegantus tērpus, arī kleitu ar aktuālu svītru rakstu, kas izceļ nēsātājas augumu, un modernus kuplus svārkus ar ielocēm un pieskaņotu romantisku blūzi.

Ieteikumi:

• Piestāv elegantas, sievišķīgas kleitas, kas izceļ augumu.

• Izvēlēties vieglus, gaisīgus audumus no zīda, arī no kašmira un vilnas.

• Piestāv gaiši, ceriņkrāsas, zili toņi.

Vizuālā tēla studijas Zelta šķēres nagu kopšanas speciāliste Ksenija Černišova veica Ilonai klasisko manikīru un uzklāja nagiem gellaku, veidojot franču manikīru.

Ieteikumi:

• Ieteicams lietot balinošu roku krēmu.

• Rokām ieteicams lietot sāls vannas.