Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Izskatīties sievišķīgāk

Indra Visocka pirms pārvērtībām © F64

Indra Visocka (33 gadi) vēlējās piedzīvot vizuālās pārmaiņas, tāpēc pieteicās pārvērtību konkursam.

«Bieži vadu dažādus kultūras pasākumus, tāpēc svarīgi labi izskatīties. Vēlējos tikt vaļā no visa ierastā. Zinu, ka man vairs nepiestāv tas, kas pirms pieciem vai desmit gadiem,» atzīst Indra. Viņai ir dabiski cirtaini mati, tāpēc jau sen prātojusi par ķīmisku taisnošanu. «Kad paredzēts kāds pasākums, dodos pie friziera, lai matus iztaisnotu. Tie tīti uz ruļļiem, gofrēti, sasprausti, lai izskatās citādi nekā ikdienā.» Skolas laikā izmēģināta zēngalviņa. Parasti esot garu matu īpašniece. «Esmu krāsojusi matus sarkanos toņos, balinātas šķipsnas, bijuši arī rudi un melni mati. Tagad vēlos būt sievišķīgāka un neeksperimentēt tā kā agrāk.» Indra stāsta, ka parasti apģērbu šuj pie savas šuvējas, it īpaši svinīgiem pasākumiem, jo nopirkt esot grūti. Šobrīd patīkot mežģīnes un romantika, un pavasarī vēlas ģērbties košāk. Garderobē pārsvarā ir svārki un kleitas, džinsus uzvelk ļoti reti. «Pirms kāda laika patika sarkana krāsa, tagad izvēlos apģērbu zilā krāsā. Apģērbu melnā krāsā vairs nespēju uzvilkt, tagad to atļaujos tikai detaļās.» Patīk arī rotaslietas, taču tās lielākoties netiek izmantotas.

Indra teic, ka labi jūtoties ar iztaisnotiem matiem, un tagad arī kopšana ikdienā esot vienkāršāka. Saņēmusi komplimentus, taču citi izteikuši viedokli, ka Indra ar cirtainiem matiem patīkot labāk. Viņa atzīst, ka piedzīvot pārvērtības esot lielisks veids, kā paplašināt savu redzesloku un izmēģināt kaut ko jaunu.

Profesionālās skaistuma skolas pasniedzēja Agija Caune, studentes – frizieres Līga Bauvere un Anda Gerve Indras rudi dzeltenīgajiem matiem ar sarkanīgo pigmentu noņēma krāsu un nokrāsoja sarkanā tonī. Mati tika ķīmiski iztaisnoti. Griezums veidots asimetrisks, aizmugurē veidota trijstūrveida forma.

Ieteikumi:

  • Reizi gadā ķīmiski taisnot matus.
  • Matiem nepieciešama barošana ar maskām un mitrinošiem līdzekļiem. Ieteicams lieto matu taisnotāju.
  • Piestāv spilgti toņi – var variēt līdz šokolādes brūnam un spilgti sarkanam.
  • Neizvēlēties īsu griezumu, bet pusgarus. Griezumam jābūt pakāpeniskam.

Profesionālās skaistuma skolas pasniedzējs Guntis Jankovskis veica Indrai klasisko manikīru un nolakoja tos ar gela laku tirkīzzilā un zaļā tonī.

Ieteikums:

  • Lietot eļļu kutikulai, lai nagi vienmēr ir veselīgi.
  • Piestāv dažāda nagu forma.

Profesionālās skaistuma skolas studente – vizāžiste Renāte Košanska veidoja Indrai elegantu grimu, akcentējot acis. Tām izmantots brūns, rozā un pērļu tonis, lai acis izskatītos mirdzošas. Lūpām izvēlēts smilškrāsas tonis ar rozā akcentu, tika izgaismoti vaigu kauli, ietonētas uzacis.

Ieteikumi:

  • Iegādāties kvalitatīvu tonālo vai BB krēmu.
  • Ikdienā ieteicams izmantot acu zīmuli, skropstu tušu un uzacu zīmuli. Lūpām piestāv rozā, kā arī violetie toņi, kas šogad ir topā, bet ikdienā var izmantot neitrālākus toņus.
  • Jākoriģē uzacu forma.

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe, stiliste Zane Melnace izvēlējās Indrai vasarīgus apģērbu komplektus.

Ieteikumi:

  •  Akcentēt krūtis un gurnus. Piestāv šauras žaketes ar vienrindu pogām, šaura piegriezuma svārki, tie var būt ar kabatām jostas, gurnu daļā. Piestāv šauras klasiskas bikses. Sānu līnijā vēlami ielaidumi (iešuves, savilkumi), lai izteiktāk iezīmētu vidukli. Piestāv V veida un laiviņveida kakla izgriezums, taisna silueta kleitas bez uzmanību piesaistošām detaļām. Vēlami kontrastējoši krāsu salikumi vertikālā virzienā. Jāizvairās no izteikti pieguļošiem siluetiem.