Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Mamma atgriežas starojoša

Raimonda Rūsa pirms pārvērtībām © F64

Raimonda Rūsa (33 gadi), nākot uz pārvērtībām, vēlējusies iegūt jaunas emocijas un bijusi gatava radikālām pārmaiņām. Lielākā vēlme – mainīt savu matu sakārtojumu.

«Man ir bijuši ļoti īsi un ļoti gari mati. Lai ikdienā saveidotu savus biezos, garos matus, vajag lielu pacietību. Pirms vairāk nekā gada tie apnika, nogriezu pavisam īsus un tad atkal sāku audzēt. Ja dzīvē ir kādas pārmaiņas, tad ķeros arī pie matiem,» atzīst viņa. Pārsvarā izvēlas brūnu toni. «Frizierus izraugos dažādus un pati izsaku savas vēlmes.» Griezumi bijuši dažādi – karē, pakāpeniski. Tagad izvēlas klasisku ģērbšanās stilu – žaketes, svārkus, kleitas, agrāk vairāk nēsāja bikses. Vēlas ģērbties sievišķīgi. Viņa atzīst, ka neesot viegli nopirkt apģērbu. Šobrīd garderobē aktuāli ir zilie un dzeltenie toņi. Patīk rotaslietas un lieto arī dekoratīvo kosmētiku.

Raimondas meita Elīna novērtējusi, ka mamma pēc pārvērtībām izskatoties starojoša. «Pārvērtībās tapusī frizūra ir pirmā, kas meitai patika. Iegūtā matu krāsa – tā ir manējā, ko arī centīšos turpmāk saglabāt,» atzīst Raimonda. Viņa teic, ka patīk nagiem izvēlētie divi toņi, jo pirms tam izraudzījusies vienu un tie lakoti klasiskā sarkanā tonī. Nolēmusi vasaras garderobi papildināt ar košiem tērpiem zilā un dzeltenā tonī, jo tiem jābūt pieskaņotiem pie jaunā matu sakārtojuma ar odziņu.

Profesionālās skaistuma skolas pasniedzēja Agija Caune, studentes – frizieres Kitija Kramiņa un Agnese Meļķe brūnajiem Raimondas matiem noņēma krāsu un nokrāsoja tos kviešu krāsā ar violetu pigmentu, lai veidotos vēsi pelēcīgs pērļu efekts. Akcentam vienā pusē iekrāsota sarkanīgi oranžīga šķipsna. No pusgarajiem matiem izveidots asimetrisks īsais boba griezums, radot apjomu pakauša daļā.

Ieteikumi

• Nav vēlams veidot pakāpeniskus griezumus, lai seja neizskatītos apaļīga.

• Var audzēt garākus matus pāri pleciem, bet piestāv arī zēngalviņa ar garu poniju.

• Piestāv aukstie toņi, sākot no gaišiem līdz brūnai konjaka krāsai, vasarā arī siltie toņi.

Profesionālās skaistuma skolas pasniedzējs Guntis Jankovskis veica Raimondai klasisko manikīru un nolakoja tos ar gela laku laša un salātzaļā tonī.

Ieteikums

• Lietot eļļu kutikulai, lai nagi vienmēr ir veselīgi.

Profesionālās skaistuma skolas studente – vizāžiste Renāte Košanska veidoja Raimondai grimu ar dūmakainu acu efektu, bet lūpas nokrāsotas dabiskā tonī. Ietonētas arī uzacis.

Ieteikumi

• Regulāri jāveic uzacu korekcija.

• Rūpīgi izvēlēties sejas kopšanas līdzekļus, kas neizraisa alerģiju. Ikdienā ieteicams lietot mitrinošu tonālo krēmu ar SPF aizsardzību, kvalitatīvu skropstu tušu un acu zīmuli.

• Lūpām piestāv spīdums rozā toņos, bet acīm – tumši zili un brūni toņi.

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe, stiliste Zane Melnace izvēlējās Raimondai svinīgu apģērbu – kleitu un žaketi, ar kuru var doties uz draudzenes kāzām, otrā – vasarīgā kleita ir piemērota koncertam brīvdabas estrādē.

Ieteikumi

• Ikdienā būt sievišķīgai! Izvēlēties apavus ar papēdi, plandošus svārkus ar detaļām un griezumiem, vai piegulošu kleitu.

• Izvēloties tumšu jostu viduklim, augums līdzināsies smilšu pulksteņa formai.

• Piestāv apģērbi ar iešuvēm viduklī, topi ar sievišķīgām detaļām, jāizvēlas aksesuāri.