Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

MĀJAS PĀRVĒRTĪBAS: Moderni – rūtains un sportisks mētelis

Olga Orlovska pirms pārvērtībām © F64

Olga (58 gadi) stāsta, ka vienmēr pievērš uzmanību savam izskatam un pašlaik pavasara noskaņā pārvērtības esot tieši laikā.

«Man bijis atšķirīgs matu sakārtojums un griezums. Patīk dažādība un pārmaiņas, nekad ilgstoši neizvēlos vienu frizūru,» atzīst pārvērtību dalībniece. Esot bijusi arī garu matu īpašniece, taču pašai šķiet, ka tādi nepiestāvot. «Jau 15 gadu izmantoju vienas frizieres pakalpojumus, uzticos viņai. Ceru, ka, pateicoties pārvērtībām, izveidosies jauna sadarbība.» Olga izvēlas klasisku ģērbšanās stilu, lai gan labprāt arī eksperimentē un cenšas veidot harmonisku tēlu, savstarpēji saskaņojot apģērbu. «Kurai sievietei gan tas nepatīk?» jautā Olga. Uz svinīgiem pasākumiem īpaši sapošas, uzvelk vakarkleitu. «Man patīk, ka vasarā atvaļinājuma laikā, esot projām no sabiedrības, var nēsāt brīvu apģērbu – kleitu ar lencītēm.» Viņa teic, ka izvēlas apģērbu košās krāsās – zilu, sūnu zaļu, dzeltenu, minimāli arī sarkanu, lai gan garderobē esot arī pelēkie toņi. Iepriecina iepirkšanās process. «Ja kaut kas veikalā iepatīkas, tad neprātoju, vai tas nav pārāk dārgs, bet nopērku. Ja to neizdaru, pēc tam nožēloju.» Aksesuārus izmanto, taču nevelta tiem pārāk lielu uzmanību. «Pie kleitām pieskaņoju šalles. Man ir arī rotaslietas, bet tās galvenokārt izmantoju, kad dodos uz teātri.» Olga atzīst, ka ir sajūsmā par jauno matu sakārtojumu, it īpaši par matu krāsu. Novērtējusi pārvērtību meistaru profesionalitāti, tāpēc nolēmusi arī turpmāk izmantot Profesionālās skaistuma skolas pakalpojumus. Olga saņēmusi komplimentus, ka pēc pārvērtībām izskatoties jaunāka un skaistāka.

Profesionālās skaistuma skolas studentes – frizieres Alīna Zelča un Marika Salceviča nokrāsoja Olgas kastaņbrūnos matus košākos toņos – rudi brūnā un tumši brūnā. Iepriekšējā karē griezuma vietā izvēlēts asimetrisks griezums, kas šobrīd ir aktuāls un piestāv jebkura vecuma sievietēm, ar dažādu sejas formu.

Ieteikumi:

• Mati ir lokaini, sausi, tāpēc īpaša uzmanība jāpievērš kopšanas līdzekļu izvēlei. Jālieto matu maska!

• Piestāv vēl īsāki, sievišķīgi un apjomīgi griezumi.

• Izvēlēties zeltainus, rudi brūnus toņus.

• Ieteicams poniju veidot uz sāniem, lai seju padarītu atvērtāku.

Profesionālās skaistuma skolas studente – nagu kopšanas speciāliste Jekaterina Rimare veica klasisko manikīru un nolakoja nagus ar gela laku vecrozā tonī.

Ieteikums:

• Lietot rokām barojošu krēmu, maskas un parafīna vanniņas.

Profesionālās skaistuma skolas studente – vizāžiste Zane Vigule veidoja Olgai grimu, izvēloties siltos, dabiskos toņus. Tika veikta neliela uzacu korekcija. Lūpām izvēlēts vecrozā un laša tonis.

Ieteikumi:

• Ikdienā grimā var izvēlēties zemes toņus.

• Gar augšējiem plakstiņiem izmantot melnu acu zīmuli.

Profesionālās skaistuma skolas stila un vizāžas pedagoģe Zane Melnace izvēlējās Olgai tumši zilu kokteiļkleitu, kas izceļ auguma līnijas, tām pieskaņotas kurpes ar zemiem papēžiem un spiciem purngaliem. Otrs tēls veidots, izmantojot kleitu – tuniku ar uzšūtiem fliteriem un bikses. Trešajā komplektā izvēlēts elegants mētelis no aktuāla rūtaina auduma pavasarim, kam pieskaņotas sportiskas kurpes.

Ieteikums:

• Piestāv dažādu stilu apģērbs.