Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

Lauku dārzam un pilsētas pagalmam

© F64

Rūpīgam dārzniekam visas dārza sezonas garumā nevajadzētu aizmirst par augu rūpīgu mēslošanu un apkopi, jo, kā zināms, – ko sēsim tagad, to pļausim rudens ražas svētkos. Lai bagātinātu augsni ar tai nepieciešamajām barības vielām un minerālvielām, lieti noderēs uzņēmuma Baltic Agro plašajā sortimentā esošie mēslojumi – dārza augiem, zāliena uzspodrināšanai, rūpēm par skujeņiem, zemeņu laukiem un nezāļu apkarošanai, gatavojot dārzu nākamajai sezonai.

SKUJEŅU rotu ieteicams bagātīgi mēslot pavasarī un vasarā. Kompleksais mēslojums skuju kokiem un citiem mūžzaļajiem augiem satur visas tiem nepieciešamās barības vielas un novērš skuju dzeltēšanu.

ZĀLIENAM VASARĀ. Speciāli vasaras sezonai paredzēts zāliena mēslojums nodrošina zāles izturību, izteikti zaļu krāsu un samērīgu attīstību. Pieejams 4 kg un 15 kg iepakojumos.

SŪNĀM. Ja dārza zaļo paklāju okupējušas sūnas, talkā jāņem pretsūnu mēslojums zālienam, kas izmantojams visu sezonu. Jāņem vērā, ka mēslojumu nav ieteicams izmantot lietus laikā, jo, nonākot uz mitrām virsmām, slapjuma ietekmē uz tām radīsies brūni traipi.

NEZĀĻU IZNĪDĒŠANAI. Pirms visa jaunā sēšanas un stādīšanas svarīgi iznīcināt augsnē mītošās nezāles. Lai jauniesētajā mauriņā un augu dobēs nebūtu nelūgto viešņu, Baltic Agro piedāvājumā ir preparāti visu nezāļu iznīcināšanai. Speciāli mazdārziņu īpašniekiem radīti mazāka tilpuma iepakojumi.

RAŽAS LAIKĀ. Ražai nogatavojoties, nedrīkst aizmirst par pilnvērtīgām augu barības vielām. Universāls granulēts kompleksais mēslojums paredzēts dārzeņu, augļu, dekoratīvo kultūru, dārzs puķu un siltumnīcas augu barošanai.

ZEMEŅU audzētājiem īpašī piemērots būs zemeņu mēslojums no Baltic Agro sortimenta. Tas satur visas zemenēm nepieciešamās barības vielas, un to var lietot gan pavasarī, gan rudenī pēc ražas novākšanas. Ar vienu iepakojumu pietiek 50 kvadrātmetru platībai.

Promo raksts tapis sadarbībā ar SIA Baltic Agro