Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Ušakovs brīdina: Šovasar sastrēgumi remontu dēļ būs vēl lielāki nekā pērn

© F64

Rīgas domes plānotie ielu remontdarbi šovasar būs vēl lielāki nekā pērn, tāpēc Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) iedzīvotājus brīdina, ka vasarā galvaspilsētā būs jārēķinās ar krietni lielākiem sastrēgumiem.

Šorīt intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" Ušakovs sacīja, ka pagājušajā gadā pašvaldība guvusi labu mācību un Baronu ielas remonts ir bijis kā paraugs, kā veidot attiecības ar būvniekiem.

Tāpēc Ušakovs brīdināja, ka šovasar sastrēgumi, ielu remontu dēļ, būs lielāki nekā pērn un prognozēja, ka nākamajos gados būšot vēl sliktāk.

Jau ziņots, ka šogad par lielāko izaicinājumu Rīgai un rīdziniekiem varētu kļūt Krasta ielas remonts, jo tiks remontēts gan ielas segums, gan apmales.

Dome publiskojusi vairākas remontdarbu ieceres - līdztekus Krasta ielas remontdarbiem plānots savienot Spīķeru un Ķengaraga promenādes. Tāpat tuvākajos divos gados tiek plānots pārbūvēt Čaka ielu un daļēji arī Bruņinieku ielu, kur divvirzienu veloceliņš stiepšoties visas ielas garumā.

Šogad tiks uzsākta arī Gaisa tilta remonta projektēšana, bet Daugavas stadiona pārbūves projekta laikā plānots remontēt arī vairākas tam blakus esošās ielas.