Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Daudzviet Rīgā šodien ierobežos satiksmi

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

No šodienas līdz 23.jūlijam Rīgā notiekošās Koru olimpiādes dēļ dažviet galvaspilsētā tiks ierobežota satiksme.

No 18.jūlija plkst.9 līdz 24.jūlija plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Arhitektu ielā un Grostonas ielas posmā no Jāņa Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai.

Tāpat daudzās vietās transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt, izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar pasākuma organizatoru izsniegtām atļaujām.

No šodienas plkst.7 līdz 23.jūlija plkst.24 būs aizliegts apstāties un stāvēt Elizabetes ielas posmā no viesnīcas "Radisson Blu Hotel" līdz Krišjāņa Barona ielai.

Šodien no plkst.19.30 līdz plkst.22 būs aizliegts apstāties un stāvēt Valguma ielas labajā pusē, posmā un virzienā no Uzvaras bulvāra līdz Akmens ielai, kā arī Uzvaras bulvāra labajā pusē posmā un virzienā no Valguma ielas līdz uzbrauktuvei uz Akmens tilta, izņemot sabiedriskā transporta pieturvietu.

Kā arī no 17.jūlija plkst.7 līdz 24.jūlija plkst.20 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalā Vecrīgas pusē.

No 17.jūlija plkst.7 līdz 23.jūlija plkst.24 nedrīkstēs apstāties un stāvēt tūristu autobusu stāvvietā Eksporta ielā.

Aizliegts apstāties un stāvēt no 17.jūlija plkst.20 līdz 23.jūlija plkst.24 būs arī Dikmaņa ielas posmā no Skanstes ielas līdz Vesetas ielai, Grostonas ielas posmā no Sporta ielas līdz Mālpils ielai un Sporta ielas posmā no Grostonas ielas līdz Skanstes ielai.

LETA jau ziņoja, ka "Nāciju Grand Prix Rīga 2017" un 3.Eiropas koru olimpiāde norisināsies no šā gada 16.jūlija līdz 23.jūlijam. Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 150 kori, kuri desmit konkursu kategorijās sacentīsies par "Nāciju Grand Prix Rīga 2017" un 3.Eiropas koru olimpiādes čempiona tituliem.