Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

NODERĪGI: "Gumball 3000 rallija" laikā mainīsies sabiedriskā transporta maršruti Rīgā

© Toms Zariņš, F64 Photo Agency

"Rīgas satiksme" informē, ka saistībā ar pasākuma "Gumball 3000 rallijs" norisi Rīgā Brīvības bulvārī 1.jūlijā visu dienu un 2.jūlijā no kustības sākuma līdz aptuveni plkst. 17:00 būs izmaiņas autobusu un trolejbusu kustībā.

AUTOBUSI

1., 6. un 9. maršruta autobusi kursēs no Berģuciema, Dreiliņiem, Mežaparka pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Dzirnavu ielu un tālāk pa maršrutu.

No pilsētas centra autobusi kursēs pa maršrutu līdz Satekles ielai tālāk pa Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

3., 21., un 40. maršruta autobusi kursēs no Daugavgrīvas, Imantas, Ziepniekkalna pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

Uz Daugavgrīvu, Imantu, Ziepniekkalnu autobusi kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas un tālāk pa maršrutu.

14., 16. maršruta autobusi kursēs no Zvēraudzētavas, Garkalnes Muceniekiem pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

No pilsētas centra autobusi kursēs pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

20. maršruta autobusi no Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz Bruņinieku ielai, tālāk pa Bruņinieku ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri un tālāk pa maršrutu.

37., 41 un 53. maršruta autobusi kursēs no Imantas un Zolitūdes pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri līdz pagaidu pieturvietai. Tālāk no pilsētas centra kursēs pa Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri un tālāk pa maršrutu.

50. maršruta autobusi kursēs uz pilsētas centru pa maršrutu līdz Bruņinieku ielai, tālāk pa Bruņinieku ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

No centra autobusi kursēs pa maršrutu līdz Marijas ielai, tālāk pa Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Stabu ielu un tālāk pa maršrutu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā