Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Šodien vairākās Rīgas centra ielās būs liegta apstāšanās

© Mārtiņš Zilgalvis/ f64 photo agency

Slovēnijas Nacionālās asamblejas prezidenta Milana Brgleza vizītes laikā šodien būs aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana vairākās Rīgas centra ielās, informēja Rīgas domē.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana šodien no plkst.7 līdz 12 būs aizliegta Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu. Tāpat apstāties un stāvēt no plkst.7 līdz 10 būs aizliegta Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai, bet no plkst.7 līdz 15 Antonijas ielā pie ēkas Dzirnavu ielā 31 50 metru garā posmā.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība pie ēkas Kalnciema ielā 11b, Jēkaba ielā un Klostera ielā pie ēkām Jēkaba ielā 11, pie ēkas Brīvības bulvārī 36, Antonijas ielas posmā no ēkas Antonijas ielā 11 līdz Dzirnavu ielai, Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un Brīvības pieminekļa laukumā, Elizabetes ielā, pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 10/12, pie ēkas Raiņa bulvārī 7 un pie ēkas Lomonosova ielā 1a.