Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Būvdarbu dēļ, vairākās vietās Rīgā ierobežos satiksmi

© Mārtiņš Zilgalvis/ f64 photo agency

Kanalizācijas tīkla cauruļvadu remonta darbu laikā no šodienas līdz 19.martam ierobežos transportlīdzekļu satiksmi pie ēkas Brīvības gatvē 249. Saistībā ar to, ka Aleksandra Čaka un Pērnavas ielu krustojumā remontdarbos tiks mainīts būvbedres novietojums, no šodienas līdz 19.martam atkārtoti mainīs satiksmes organizāciju, informēja Rīgas domē.

Transportlīdzekļu satiksme pie ēkas Brīvības gatvē 249 būs ierobežota no šodienas plkst.8 līdz 19.marta plkst.13. Ierobežojumu laikā būs aizņemta viena braukšanas josla 90 metrus garā posmā virzienā uz centru.

Darbus veiks AS "Per Aarsleff", kam uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta kustību.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis. Transportlīdzekļu satiksmi pie ēkas Brīvības gatvē 249 var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Satiksmes organizācijas mainīsies laika posmā no šodienas plkst.20 līdz 19.marta plkst.23.

Braucot pa Pērnavas ielu no Brīvības ielas puses, tiks nodrošināta viena josla pa kreisi, viena josla taisni un viena - pa labi. Braucot pa Čaka ielu no centra puses, tiks saglabāta viena josla taisni un pa labi, aptuveni 100 metrus pirms krustojuma beidzot sabiedriskā transporta joslu un atļaujot braukt taisni un pa labi no tās, un viena - pa kreisi.

Pārējie virzieni krustojumā netiks ierobežoti.

Remontdarbi turpināsies arī nakts laikā, un var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Spēkā paliek pašvaldības SIA "Rīgas Satiksme" veiktās izmaiņas 47.maršruta autobusa satiksmē.

Darbu veicējiem SIA "Binders" uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanai pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Remontdarbi tiek veikti skolēnu brīvlaikā, kad pilsētas ielās ir mazāk personīgā transporta un satiksmes plūsma ir raitāka.