Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Sniega izvešanas dēļ ierobežos satiksmi Tallinas ielā Rīgā

© Jānis Saliņš/ f64photo agency

Lai nodrošinātu sniega tīrīšanu un izvešanu rīt, 10.janvārī, tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Tallinas ielas posmā, informē Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Satiksme tiks ierobežota Tallinas ielas posmā no Aleksandra Čaka ielas līdz Jāņa Asara ielai nepāra numuru pusē.

Satiksmes departaments aicina autovadītājus un iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem, sekot līdzi ceļa zīmēm un laicīgi padomāt par alternatīvām savu automašīnu novietošanas iespējām.

Pēc darbu paveikšanas ceļa zīmes tiks noņemtas.

Sniegu turpinās izvest arī no posmiem, kur sniega valnis traucē transporta un gājēju kustībai, kā arī Vecrīgas, sabiedriskā transporta pieturvietām un veloceļiem. Šajos posmos pagaidu lieguma ceļa zīmes uzstādītas netiks, tomēr transportlīdzekļu īpašnieki un iedzīvotāji ir aicināti ar izpratni izturēties pret nakts darbiem, kā arī padomāt par automašīnu novietošanas iespējām tā, lai netiktu apgrūtināts ziemas tehnikas darbs.

Naktī uz otrdienu sniegu izvedīs no Uzvaras bulvāra, Bauskas ielas, Valguma ielas, Avotu ielas, Ludzas ielas, Valmieras ielas, Ata Kronvalda bulvāra, Lidoņu ielas, Kuldīgas ielas, Dzirciema ielas un Kleistu ielas.

Kopumā no Rīgas šogad izvesti 4769 kubikmetri sniega. Sniegs tiek vests uz transporta būvju uzturēšanas uzņēmuma PS "Daugavas labā krasta uzturētājs" un PS "Daugavas kreisā krasta uzturētājs" iekārtotām un saskaņotām sniega izgāztuvēm. Pavasarī sniega izgāztuvju zona tiek sakopta.