Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

Ušakovs rīt tradicionāli dosies meklēt visskaistāko egli

© f64

Rīt, 14.novembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā ar SIA "Rīgas meži" pārstāvjiem un žurnālistiem dosies uz SIA "Rīgas meži" Tīreļu mežniecību, lai Rīgai izraudzītos krāšņākās Ziemassvētku egles.

Pasākuma laikā tiks izvēlētas trīs Ziemassvētku egles: viena no tām tiks novietota Doma laukumā, otra - 11. novembra krastmalā (pie Akmens tilta), bet trešā - Rātslaukumā. Egles meklēšanas pasākuma dalībniekus ar muzikālo priekšnesumu priecēs bērnu ansamblis.

Šāds Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākums Rīgai piederošajos mežos tradicionāli norisinās katru gadu, un uz to vienmēr tiek pieaicināti viesi. Šogad pasākumā piedalīsies bērnu vokālā studija "Tev un man" mākslinieciskās vadītājas Igetas Gaiķes vadībā.

Pēc egļu izraudzīšanās paredzēta desu cepšana uz ugunskura un sarunas ar Rīgas domes vadību, bet pasākuma noslēgumā plānots stādīt jaunas eglītes, kas izaugs izvēlētās Rīgas Ziemassvētku egles vietā.

Egļu meklēšanas pasākumā laipni aicināti piedalīties plašsaziņas līdzekļu pārstāvji! Līdz plkst. 10.00 Strēlnieku laukumā pasākuma dalībniekus gaidīs autobuss (pielikumā shēma, kā nokļūt uz egļu izraudzīšanās vietu). Pasākums SIA "Rīgas meži" Tīreļu mežniecības Olaines iecirknī Olaines novadā sāksies plkst. 11.00.