Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

Jaunie "Rīdzinieka kartes" atlaižu piedāvājumi iepriecinās velo īpašniekus

© Nora Krevneva, F64 Photo Agency

Turpmāk "Rīdzinieka kartes" īpašniekiem ar atlaidi būs iespējams norēķināties arī par uzņēmumu SIA "2Rati" un SIA "Rimpeks KP" pakalpojumiem.

"Rīdzinieka kartes" lietotāji, elektroniski reģistrējot "Rīdzinieka karti", saņems 15% atlaidi velosipēdu apkopei velosezonas laikā uzņēmumā SIA "2Rati" un 21% atlaidi velosipēdu iegādei i-veloveikalā www.2Rati.lv, savukārt biroja preču iegādei uzņēmumā SIA "Rimpeks KP" kartes lietotāji iegūs 30% atlaidi.

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt "Rīdzinieka kartes" mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem "Rīdzinieka kartes" lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu "Rīdzinieka kartes" mājaslapas sadaļā "Partneriem".

Lai saņemtu "Rīdzinieka karti", personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā "Biļetes", tad "E-talonu veidi" un "Rīdzinieka karte". Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centriem.

Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapāwww.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter", „facebook", „draugiem.lv".