Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem pieejamas jaunas atlaides

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

No šī gada 30. marta “Rīdzinieka kartes” īpašnieki var izmantot atlaides arī finanšu un juridiskā konsultanta Aiņa Dābola piedāvātajiem pakalpojumiem, kā arī optikas uzņēmumā “ODA OPTIKA”.

Uzņēmums “ODA OPTIKA” kartes lietotājiem piedāvā iegādāties briļļu lēcas un ietvarus ar 20% atlaidi un veikt redzes pārbaudi pasūtījuma laikā ar 100% atlaidi, savukārt konsultants Ainis Dābols nodrošina 20% atlaidi brīvprātīgās gada ienākumu deklarācijas sagatavošanai un iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā.

“Rīdzinieka kartes” lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt “Rīdzinieka kartes” mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem “Rīdzinieka kartes” lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu “Rīdzinieka kartes” mājaslapas sadaļā “Partneriem”.

Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā “Biļetes”, tad “E-talonu veidi” un “Rīdzinieka karte”. Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapāwww.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.