Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

PIEDALIES: "Laimas" labdarības namiņā sarūpētas 510 dāvanas; vēl 454 bērni gaida savas

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Jau sesto gadu "Laimas" labdarības namiņš aicina Latvijas iedzīvotājus un viesus iepriecināt maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnus, piepildot kādu no viņu kvēlākajiem sapņiem par sen kārotām dāvanām svētkos. Šogad pirmajās divās "Laimas" labdarības namiņa darbības nedēļās no "Laimas" labdarības namiņa paņemtas 1 146 kartītes, jau sagādātas 510 dāvanas, bet vēl 454 bērnu sapņi gaida piepildījumu.

"Dalīts prieks ir dubults prieks - "Laimas" labdarības namiņa projekts to pierāda jau sesto gadu pēc kārtas. Esam patiesi aizkustināti par ievērojamo cilvēku atsaucību un vēlmi kopīgiem spēkiem iepriecināt arvien vairāk bērnu, ienesot svētku brīnumu viņu mājās. Daudz esam jau paveikuši, taču daudzu bērnu sapņi vēl glabājas namiņā un gaida piepildījumu. Tādēļ aicinām ikvienu, kurš vēlas paveikt kādu sirsnīgu darbu šajā svētku gaidīšanas laikā, apmeklēt "Laimas" labdarības namiņu," uzsver "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

Bērnu vēlmes ir ļoti daudz un dažādas, sākot no modernajām viedierīcēm visbeidzot ar tādām nepieciešamām lietām kā uzvalks izlaidumam, brilles redzes uzlabošanai, kā arī skolas somas, ziemas apģērbs un apavi. Bērni sapņo arī par tādām sirsnīgām dāvanām kā akvārijs ar zivtiņām, bruņurupucis, biļetes uz operu un daudz ko citu.

Kopumā "Laimas" labdarības namiņa pastāvēšanas laikā kopš 2012. gada iepriecināti vairāk nekā 3 700 bērnu visā Latvijā, bet šogad svētku prieku plānots ienest vēl 1 600 bērnu sirdīs. Kopš "Laimas" labdarības namiņa izveidošanas projektā iesaistījušies vairāk nekā 60 novadi, kas ir vairāk nekā puse no Latvijas.

"Laimas" labdarības namiņā katru dienu līdz pat 2017. gada 23. decembrim, no plkst. 10.00 līdz 20.00 mīļi gaidīts ir ikviens Latvijas iedzīvotājs un viesis, lai no namiņa izvēlētos vienu kartīti un, sarūpējot dāvanu, piepildītu to bērnu lolotus sapņus par sen kārotām dāvanām, kuru ģimenes šajos svētkos pašas to nevar atļauties.

Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Kā jau ziņots iepriekš, šogad projekts kļuvis vēl pieejamāks, piedāvājot iespēju tiem, kuri nevar paspēt ierasties klātienē, lai izvēlētos kartīti, to var izdarīt "Laimas" labdarības namiņa mājaslapā. Projekta mājaslapā Laimasnamins.lv ikviens var ērti apskatīt daļu no kartītēm, kuras ir sagatavojuši bērni, iepazīties ar informāciju par kartītes autoru, kā arī izlasīt, kādi ir bērnu Ziemassvētku sapņi. Tāpat mājaslapā ikvienam ir iespēja sekot līdzi, cik dāvanu jau ir sarūpēts un cik daudz bērnu vēl gaida savas vēlmes piepildāmies.