Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Bokseris Mairis Briedis labdarības izsolei nodod vērtīgu mantu

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Ar mērķi palīdzēt nodrošināt sporta nometni bērniem bāreņiem, bērniem ar īpašām vajadzībām un bērniem no sociāli mazaizsargātām ģimenēm tehnoloģiju zīmols "Garmin" kopīgi ar bokseri Mairi Briedi izziņo labdarības izsoli. Tā ir iespēja augstākās summas solītājam no Latvijas spēcīgākā boksera rokām saņemt viņa personīgo GPS multisporta viedpulksteni "Fenix 3" ar autogrāfu, vienlaikus atbalstot bērnu iespēju pievērsties sportam. Visa naudas summa, kas tiks iegūta šai nosolījumā, nonāks Latvijas Bērnu bāreņu fonda rīcībā sporta nometnes organizēšanai.

"Šī labdarības iniciatīva ir veids, kā kopīgi ar Latvijas zvaigzni boksā Mairi Briedi varam veicināt Latvijas jaunās paaudzes interesi par sportu vienlaikus ar to fiziskās formas un veselības uzlabošanu, kas mūsdienās bērniem un jauniešiem ne vienmēr ir pašsaprotami. Mairis Briedis ir viens no mūsu atbalstītajiem Latvijas sportistiem, kam no sirds ticam un jūtam līdzi, nodrošinot jaunāko viedtehnoloģiju pieejamību fiziskās formas uzraudzīšanai," skaidro zīmola "Garmin" pārstāvis Dmitrijs Ļisicins, piebilstot, ka līdzās boksera profesionālajām gaitām atbalsta arī tādus pašmāju sportistus kā Lauru Ikaunieci, Andreju Rastorgujevu, Anitu Kažemāku, Paulu Jonasu, Dmitriju Serjoginu, Valēriju Zolneroviču, Baibu Medni, Nikolaju Maskalenko, Andreju Jesko, Gintu Jakovelu, Kitiju Valteri, Baibu Bendiku, Daumantu Lusu, velokomandu "Rietumu Banka - Rīga" un citus. Labdarības iniciatīva ir turpinājums jau iepriekšējos gados aizsāktam ieradumam atbalstīt bērnus un jauniešus un to iespējas pievērsties sportam.

Labdarības izsole norisinās no 21.jūlija līdz 28.jūlijam Facebook lapā Facebook.com/GarminLatvia. Jebkurš interesents, ieskatoties lapā, var izteikt savu priekšlikumu par summu, ko gatavs atvēlēt, lai iegūtu savā īpašumā Maira Brieža viedpulksteni, vienlaikus ziedojot šo summu cēla mērķa vārdā. Savukārt personīgā Maira Brieža tikšanās un viedpulksteņa pasniegšana augstākās summas solītājam norisināsies sestdien, 29.jūlijā tehnoloģiju zīmola "Garmin" salonveikalā T/C "Domina", 1.stāvā.

Izsolē iegūtie līdzekļi tiks ieguldīti Latvijas Bērnu bāreņu fonda rīkotā projekta "Sporta un atpūtas nometnes" īstenošanā.