Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

"Laimas" šokolādes muzejā ar vērienīgiem pasākumiem svin Šokolādes dienu

© Nora Krevneva, F64 Photo Agency

Šodien, 11.jūlijā, iemīļotākais saldumu zīmols "Laima" 11.jūlijā aicina uz īpašām Starptautiskās šokolādes dienas svinībām. Visas dienas garumā Rīgas iedzīvotājiem un viesiem Miera ielā 22, gan pie "Laima" šokolādes fabrikas, gan unikālajā "Laimas šokolādes muzejā" būs sarūpēti dažādi gardi un interesanti pārsteigumi.

Šokolādes fabrikas "Laima" šokolādes muzejs apmeklētājus jau īpaši sagaida pie namdurvīm - tramvaja pieturā uzstādīts īpašs soliņš, kas veltīs "Laimas" konfekšu izlasei "Asorti". Tā ir dāvana Latvijas simtgadei. Savukārt par turpmākajiem šodienas pasākumiem portālam nra.lv pastāstīja uzņēmuma "Laima" pārstāve Lineta Mikša

Dienas noslēgumā, plkst. 22.00, "Laima" sadarbībā ar filmu/televīzijas studiju "Spektrs" aicina visus Rīgas iedzīvotājus un viesus uz unikālu bezmaksas brīvdabas kino seansu "Laima" fabrikas pagalmā (Miera iela 22), piedāvājot vienu no visu laiku slavenākajām ģimenes filmām - klasisko "Villijs Vonka un šokolādes fabrika" ("Willy Wonka and the Chocolate Factory")!

Starptautisko šokolādes dienu 1995. gadā pirmoreiz atzīmēja šokolādes mīļi Francijā, bet šodien šie gardie svētki ir iecienīti teju visā pasaulē. Tomēr ASV šokolādes dienu svin ievērojami biežāk - trīs reizes gadā: 11.jūlijā Starptautisko šokolādes dienu, bet 7.jūlijā un 28.oktobrī - Nacionālās šokolādes dienas. Kopš 2012. gada arī "Laima" ir ieviesusi šo tradīciju Latvijā, ik gadu sarūpējot interesantus pasākumus un aktivitātes Rīgas iedzīvotājiem un viesiem.

Tikmēr "Laimas" apmeklētāji mikroblogošanas vietnē twitter informē, ka uz muzeju izveidojusies rinda teju pus kvartāla garumā.