Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

TOP 7 vietas Rīgā, kur doties pavasarīgā pastaigā

© Live Riga

Ir laiks atvadīties no siltajām kakao krūzēm un segu kalniem un doties laukā, jo pavasaris nemaz nav aiz kalniem. Saulīte spīd jau siltāk, putni dzied skaļāk un tikko modusies daba tā vien sauc tevi garā pastaigā, pašvaldībasortāls Riga.lv sagatavojis septiņus ieteikumus, kur Rīgā doties meklēt pavasari!

Ziedoņdārzs

Ziedoņdārzs ir unikāls Rīgas parks - tas iezīmē robežu starp pilsētas centru un nomali. No vienas puses gar to slienas A.Čaka ielas staltie mūra nami, no pārējām ievij koka apbūve, šauras ieliņas.

Iekārtots neilgu laiku pirms II Pasaules kara, mūsdienās Ziedoņdārzs atguvis savu vēsturisko šarmu - tur laiku labprāt pavada gan ģimenes ar bērniem, gan jaunieši, gan vecāka gadagājuma ļaudis. Īpaša Ziedoņdārza rota - vēsturiska strūklaka ar varžu skulptūrām!

Ziedoņdārzs ir īpaši draudzīgs bērniem - tajā iekārtots rotaļu laukums. Turklāt aktīvās un pasīvās atpūtas cienītāji viens otru netraucēs, jo šīs zonas ir nodalītas. Parka malā nesteidzīgos aicina arī kafejnīcas ar ērtām āra terasēm.

Tostarp, ja vēlies nākt ar savu četrkājaino mīluli - droši - ir arī suņu staidzināšanas laukums. Tāpat retums nav skrējēji - skaisti bruģētās taciņas tā vien aicina ieņemt arī ātrāku riksi. Vārdu sakot - parks aicina visus, visus!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā