Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Slidošanas priekus ierobežo siltā ziema

PRIEKAM un VESELīBAI. Slidotava pie Kongresu nama Rīgā atvērta katru dienu un ir bez maksas. Ja nepieciešams, tad slidas var nomāt nomas punktā © Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Pirms nepilnas nedēļas Rīgā pie Kongresu nama ir atvērta pirmā publiskā slidotava, kurā izmantots mākslīgais ledus.

Pārējās slidotavas, kurās tiks izmantots dabīgais ledus, vēl nav darba kārtībā, jāpagaida, līdz pieņemsies sals. Šonedēļ Rīgā gaidāms silts laiks, arī naktīs, vien naktī uz pirmdienu gaisa temperatūra varētu noslīdēt mīnusos. Vēl viena šīs nedēļas aukstākā nakts ir bijusi jau aizvadītā.

Slidotavā pie Kongresu nama izmantots mākslīgais ledus, tāpēc tās darbību laikapstākļi būtiski neietekmēs. Rīgas domē informē, ka tiklīdz būs piemēroti laika apstākļi un sals, slidotavas ierīkos vairākās Rīgas apkaimēs. Plānots, ka tāda būs pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra Laimīte, pie Anniņmuižas vidusskolas Imantā, Uzvaras bulvārī - Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, pie Pļavnieku ģimnāzijas, Ķengaraga vidusskolas un Daugavgrīvas vidusskolas. Informācija par slidotavu atrašanās vietām un darba laiku būs pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv un portālā Rīga.lv.