Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Sāks darboties publiskā slidotava pie Kongresu nama

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Šodien Rīgā pie Kongresu nama sāks darboties mākslīgā ledus publiskā slidotava, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Slidotavas darba laiks ir plānots katru dienu no plkst.10 līdz 22. Visiem apmeklētājiem slidotava pieejama bez maksas, taču tiem, kuriem nav sava inventāra, būs iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbosies arī nomas punkts.

Slidotavas darbību nodrošina iepirkumā uzvarējusī SIA "Ice System", kam tās darbība bija jānodrošina četrus gadus, un pašlaik rit ceturtā sezona. Slidotavas apsaimniekotāji nodrošina arī inventāra nomu. Slidu noma pieaugušajiem ir 2,10 eiro, bet skolēniem - 1,40 eiro.

Tiklīdz būs piemēroti laika apstākļi un sals, vairākās Rīgas apkaimēs tiks ierīkotas dabīgā ledus slidotavas. Plānots, ka tāda būs pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra "Laimīte", Sarkandaugavas ielā 24. Slidotavas plānotas arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā, Kleistu ielā 14, Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, Uzvaras bulvārī 15, pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas Andreja Saharova ielā 35, pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas Maskavas ielā 273 un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas Parādes ielā 5c