Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Jau rīt, 1. decembrī, Ķīpsalā sāksies "Tech Industry 2016"

© Publicitātes foto

No 1. līdz 3. decembrim Ķīpsalā notiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde „Tech Industry 2016”, kas ir lielākā nozares izstāde Baltijas reģionā!

„Tech Industry 2016” piedalīsies vairāk nekā 270 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Itālijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Turcijas, Taivānas un citām valstīm. Izstādē būs arī Lietuvas, Čehijas, Itālijas, Beļģijas un Baltkrievijas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumu. Izstādē būs plašs piedāvājums ražotājiem, metālapstrādātājiem, būvniekiem, servisiem, mājsaimniecībām u.c.

„Tech Industry 2016” oficiālā atklāšana notiks 1. decembrī plkst. 13.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā hallē Nr. 2. un tajā piedalīsies:

Raimonds Aleksejenko, Ekonomikas ministrijas Valsts sekretāra vietnieks;

Vilnis Rantiņš, Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācijas padomes priekšsēdētājs;

Andris Alksnis, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eksporta veicināšanas nodaļas vecākais projektu vadītājs metālapstrādes un mašīnbūves nozarē;

Maksims Tolstojs, Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs;

Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs;

Kardijs Broks, izstādes „Tech Industry” vadītājs.

Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas

Eiropas un pasaules iekārtu ražotāju milži izstādē “Tech Industry” demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

Pasākumi profesionāļiem

Izstādē notiks semināri un diskusijas par aktuāliem jautājumiem mašīnbūves, metālapstrādes, elektronikas un jauno tehnoloģiju jomā, kas pulcēs lielu skaitu uzņēmēju, profesionālo organizāciju un valsts iestāžu pārstāvju.

1. decembrī plkst. 15.00 izstādē notiks seminārs apspriede “Inženiernozaru attīstība Rīgā un Baltijas reģionā”, kurā tiksies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ziemeļvācijas inženiernozaru asociāciju pārstāvji, lai diskutētu par attīstības tendencēm nozarē, nozīmīgākajiem investīciju projektiem, izaicinājumiem un nākotnes perspektīvām.

1. un 2. decembrī izstādē darbosies starptautiskā piegāžu un kooperāciju kontaktbirža, kuras mērķis ir jaunu lietišķo kontaktu veidošana starp Baltijas reģiona un citu Eiropas valstu inženiernozaru uzņēmumiem, zinātnes un pētniecības institūcijām, kā arī citām ar nozari saistītām organizācijām. Detalizētu pasākumu programmu skatiet: www.techindustry.lv/index.php/lv/seminari/22-seminari/1148-visi-seminari

“Tech Industry” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.techindustry.lv

Izstādes darbalaiks:
1. un 2. decembris 10.00-18.00
3. decembris 10.00-17.00

Turpinājumu lasi nākamajā lapā