Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Sestdien 11. novembra krastmalā notiks sportiskas aktivitātes un koncerti

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 23. gadadienas svinību ietvaros 4.maijā 11.novembra krastmalas zonā starp Vanšu un Akmens tiltiem notiks sportiskas aktivitātes un divi svētku koncerti. No plkst. 17.00 koncertā "Laiks svinēt!" uzstāsies grupas Satellites LV un The Sound Poets, kā arī Gacho. Par pozitīvu un radošu koncerta norisi rūpēsies atraktīvā TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga un DJ Toms Grēviņš, savukārt plkst. 19.00 uz krastmalas skatuves sāksies svētku lielkoncerts "Samīļo Latviju jeb pavasarīgs dzimšanas dienas ceļojums".

Svētku lielkoncertu veidos īpaši šim iestudējumam veidota video filma - seši video stāsti un koncertprogramma, ko atskaņos muzikālais pavadošais sastāvs virsvadītāja Jura Vaivoda vadībā. Koncertā piedalīsies pazīstamākie latviešu solisti - Intars Busulis, Jānis Stībelis, Ieva Kerēvica, Andris Ērglis, Dainis Skutelis, Grupa "Musiqq", Kārlis Būmeisters, Daumants Kalniņš, Liene Candy (Greifāne), Aija Vītoliņa, Valters Frīdenbergs, Zane Dombrovska, fonds "Viegli" - Jānis Holšteins-Upmanis un Māra Upmane- Holšteine. Koncertprogrammā piedalīsies arī trīs TV šova "Koru Kari" dalībnieki - Rīgas Zelta saules koris, Rīgas Jūras zilais koris un šova uzvarētājs - Rēzeknes Zaļo pakalnu koris. Lielkoncerta noslēgumā paredzēta grupas "Instrumenti" īpašā uzstāšanās.

Kā stāsta pasākuma radošā grupa, septiņi muzikālie dziesmu programmas bloki veidos koncertiestudējuma struktūru ar prologu, četru novadu un Rīgas dziesmu blokiem. Koncerta laikā krastmalā norisināsies arī tirdzniecība, un kopumā būs izvietoti galdi ar sēdvietām vairāk nekā 500 skatītājiem.