Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Gatavojamies Līgo! Šogad Zāļu tirgus būs divas dienas

© F64

Rīdzinieki, viesi no Latvijas pilsētām un novadiem, ārvalstu tūristi no 21. līdz 24. jūnijam gaidīti 11. novembra krastmalā, kur Latvijas valsts jubilejas gadā, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, notiks trīs vērienīgi notikumi. Viens no tiem - Zāļu un amatniecības tirgus ar Latvijas teātru zelta ziņģu koncertu.

Zāļu un amatniecības tirgus risināsies ne tikai Doma laukumā, bet arī Rīgas tirgus vēsturiskajā vietā - 11. novembra krastmalā.

Šogad Zāļu tirgus būs divas dienas - 21. jūnijā un 22.jūnijā.

Zāļu un amatniecības tirgus risināsies ne tikai Doma laukumā, bet arī Rīgas tirgus vēsturiskajā vietā - 11. novembra krastmalā, kur vakara koncertos uzstāsies aktieri no visiem Latvijas teātriem.

Dienas programmu uz divām skatuvēm veidos Rīgas pašdarbības kolektīvi - kori, folkloras kopas un deju kolektīvi. Savukārt vakarā būs īpaši svētkiem sagatavota koncertprogramma „Latvijas teātru zelta ziņģes”, kur skatītājus priecēs Olga Dreģe, Ilona Bagele, Gunārs Placēns, Gints Grāvelis, Edgars Pujāts, Raimonds Celms un citi dziedošie aktieri, kā arī uzstāsies aktieru grupas „Ilga”, „Liktenīgais”, „Gapoljeri” un „Regīna”. Būs arī Jāņu rotaļas un Līgo tradīciju izzināšana.