Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Karla fon Stricka villā notiks ''Dizaina dārza svētki''

© F64

Karla fon Stricka villā sestdien, 9.jūnijā notiks Rīgas dizaina tirgus rīkotie "Dizaina dārza svētki", kuros būs iespēja iegādāties dizaina lietas, nobaudīt dažādas uzkodas, kā arī piedalīties kroņu gatavošanas un zīmēšanas meistarklasē, informēja pasākuma rīkotāji.

"Dizaina dārza svētkos" savas jaunākās kolekcijas prezentēs aktrises Agneses Zeltiņas izveidotais zīmols "Soulstones", Latvijas apģērbu zīmols "Qoo Qoo", socālais uzņēmums "OWA", kurš par godu Latvijas simtgadei izveidojis T-kreklu kolekciju, kura pirmo reizi plašākai publikai tiks prezentēta Rīgas dizaina tirgū.

Par modeļiem izvēlēti cilvēki ar īpašām vajadzībām, kuri guvuši panākumus sportā, karjerā un uzņēmējdarbībā, pārvarējuši šķēršļus un iedvesmojuši citus.

Pasākumā piedalīsies aksesuāru dizaineri no Lietuvas Tašku un Just IN, modes māksliniece no Sanktpēterburgas "AngelA".

Kopumā pasākumā piedalīsies vairāk nekā 70 īpaši atlasīti dizaineri, piedāvājumā būs somas, apģērbs, rotaslietas, aksesuāri, bērnu preces un interjera lietas.

Rīgas dizaina tirgus koncepts radies, iedvesmojoties no Eiropas modes preču tirdzniecības šoviem, un tas pielāgots Latvijas tirgus vajadzībām ar mērķi radīt atbalsta vidi specifiski mazajiem un vidējiem Baltijas uzņēmumiem, kuri ražo modes un interjera preces. Dizaina tirgus apmeklētāji iegūst iespēju iegādāties ilgtspējīgas un mūsdienīgas lietas, noformēt individuālus pasūtījumus, kā arī pavadīt laiku ar ģimeni.