Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Rīdzinieka kartes" lietotāji saņems vēl lielākas atlaides

"Rīdzinieka kartes" īpašniekiem būs iespējams izmantot dažāda veida atlaides personu apliecinošu dokumentu tulkojumiem, valodu mācībām grupās un bērnu un jauniešu valodu un aktīvās atpūtas nometnēm Rīgā uzņēmumā SIA „Skrivanek Baltic", tāpat ar 15% atlaidi būs iespējams norēķināties par dažādām SIA "Mācību centrs Liepa" apmācībām un pilnveides programmām.

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, šobrīd pieejamas jau vairāk nekā 50 dažādas atlaides.

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, šobrīd pieejamas jau vairāk nekā 50 dažādas atlaides, visas atlaides iespējams apskatīt "Rīdzinieka kartes" mājaslapā www.ridziniekakarte.lv.

Informē, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem "Rīdzinieka kartes" lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu "Rīdzinieka kartes" mājaslapas sadaļā "Partneriem".

Lai saņemtu "Rīdzinieka karti", personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā "E-pakalpojumi". Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centriem.