Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Meklē Rīgas apkaimju aktīvistus

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Otrdien, 2018. gada 9. janvārī plkst. 15.00 NVO namā, Ieriķu ielā 43A, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina Rīgas apkaimju aktīvistus piedalīties informatīvajā pasākumā par Rīgas apkaimju iniciatīvām līdzdalības un piederības veicināšanai.

2018. gada janvāra sākumā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinās projektu konkursa „Apkaimju iniciatīvas līdzdalības un piederības veicināšanai” pirmo uzsaukumu 2018. gadā - apkaimju iniciatīvu projektu īstenošanai Rīgas pilsētā.

Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja saņemt informāciju par projekta pieteikuma sagatavošanu, iepazīties ar konkursa mērķiem un atbalstāmajām jomām, aktivitātēm, finansēšanas kārtību, iesniedzamajiem dokumentiem un īstenošanas nosacījumiem, kā arī ar biežāk pieļautajām kļūdām projektu pieteikumos, kā arī izmaiņām konkursa nolikumā.

Informējam, ka projekta pieteikumus 2018.gadā konkursā varēs iesniegt Rīgas pilsētas pašvaldības iestāde vai jebkura Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēta juridiska persona - biedrība, nodibinājums, komersants, kuru juridiskā adrese ir Rīga, kas savu darbību veic Rīgas pilsētā un vēlas uzlabot Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā dzīvojošo iedzīvotāju dzīves kvalitāti, kā arī projektu konkursam būs 3 uzsaukumi gada laikā.

Papildus informatīvajai daļai par projekta pieteikuma sagatavošanu, pasākuma laikā ir ieplānota pieredzes stāstu daļa par projektu īstenošanu un savstarpējā tīklošanās, lai apkaimju aktīvistiem būtu iespēja dalīties ar pieredzi, pārrunāt un apmainīties ar viedokļiem par aktuālajiem jautājumiem saistībā ar apkaimju iniciatīvām.

Semināram pieteikties, sūtot informāciju (vārds, uzvārds, biedrība, tālrunis) uz e-pasta adresi nvonams@riga.lv līdz 05.01.2018.

Papildinformācija pieejama pie Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas vadītājas vietnieces Sanitas Lāces pa tālruni 67181657 vai e-pastu: sanita.lace@riga.lv

Avots: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments