Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Jaungada uguņošana Rīgā šogad izmaksās 25 187 eiro

© F64

Jaungada svētku uguņošanai Rīgā, 11.novembra krastmalā šogad tiks tērēt 25 187 eiro, bez pievienotā vērtības nodokļa,ziņo "Ave Sol" vadītāja Zanda Ķergalve.

"Ave Sol" šogad, sadarbībā ar Rīgas domi, ir atbildīga par Jaunā gada svētku pasākuma organizāciju, kura norise plānota no 31.decembra plkst.21 līdz 1.janvāra plkst.3.

Par svētku salūta realizāciju šogad atbildīgs būs uzņēmums SIA "International Fireworks Design".

Kā ziņots, 31.decembrī no plkst.21 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs Roberts Lejasmeijers. Savukārt no plkst.22 pasākuma apmeklētāji varēs klausīties koncertprogrammu ''100 dziesmas līdz simtgadei", kas veidota īpaši sagaidot Latvijas valsts jubilejas gadu. Programmā uzstāsies mūziķi Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš, Ivo Grīsniņš-Grīslis un muzicēs grupa "MC orķestris".

Ap pusnakti sāksies muzikāls uguņošanas priekšnesums, kuru pavadīs operdziedātājas Sonoras Vaices, vijolnieka Raimonda Ozola, grupas "Latvian Voices", dūdu un bungu grupas "Auļi", dīdžeja Monstas, hiphopa mākslinieka Reika un Kristapa Krievkalna muzikāli mākslinieciskais sniegums.

Pēc svētku uguņošanas svinības turpināsies kopā ar grupu "Buks" un dīdžeju Robertu Lejasmeijeru.