Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Rīdzinieka kartes" lietotāji saņems jaunus bonusus

© F64

"Rīdzinieka kartes" īpašniekiem turpmāk ar atlaidi būs iespējams norēķināties par uzņēmumu "Harmonija SPA", "Oskara Grīnberga desu fabrika", Rīgas slimnīcas "Bikurs Holim" un etnomuzeja "Cepures pasaule" piedāvātajiem pakalpojumiem.

"Rīdzinieka kartes" lietotāji, elektroniski reģistrējot "Rīdzinieka karti", saņems atlaidi vairākiem masāžu veidiem salonā "Harmonija SPA", tāpat tiek piedāvāta 10% atlaide sortimenta produkcijai uzņēmumā "Oskara Grīnberga desu fabrika", 5-15% atlaide medicīniskajiem pakalpojumiem Rīgas slimnīcā "Bikurs Holim", kā arī 10% atlaide etnomuzeja "Cepures pasaule" ieejas biļetes iegādei.

"Rīdzinieka kartes" lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt "Rīdzinieka kartes" mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem "Rīdzinieka kartes" lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu "Rīdzinieka kartes" mājaslapas sadaļā "Partneriem".

Lai saņemtu "Rīdzinieka karti", personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā "E-pakalpojumi". Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centriem.