Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Jau rīt Ķīpsalā sāksies "Tech Industry 2017"

© techindustry.lv

No 30. novembra līdz 2. decembrim Ķīpsalā notiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde „Tech Industry 2017”, kas ir lielākā nozares izstāde Baltijas reģionā!

„Tech Industry 2017” piedalīsies vairāk nekā 270 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Itālijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Ungārijas, Taivānas un citām valstīm. Izstādē būs Latvijas, Lietuvas, Vācijas, Itālijas, Baltkrievijas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumiem. „Tech Industry 2017” oficiālā atklāšana notiks 30. novembrī plkst. 13.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā hallē Nr. 2. un tajā piedalīsies:

  • Raimonds Aleksejenko, Ekonomikas ministrijas Valsts sekretāra vietnieks;
  • Vilnis Rantiņš, Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācijas padomes priekšsēdētājs;
  • Vadims Baraņņiks, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs;
  • Tālis Juhna, Rīgas Tehniskās universitātes zinātņu prorektors;
  • Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs;
  • Kardijs Broks, izstādes „Tech Industry” vadītājs.

Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas

Eiropas un pasaules iekārtu ražotāju milži izstādē “Tech Industry” demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

Starptautiska konference “Industry 4.0 in Riga and Beyond”

1. decembrī plkst. 12.40 izstādē “Tech Industry 2017” notiks starptautiska konference “Industry 4.0 in Riga and Beyond”, kuras galvenā tēma ir ražošanas digitalizācija un veidi, kā to izmantot nozares uzņēmumu konkurētspējas stiprināšanai. Konferencē uzstāsies vadošie jomas speciālisti un globālo tirgus līderu pārstāvji, kuri dalīsies līdzšinējā pieredzē un ieskicēs nākotnes perspektīvas. Piemēram, viena no lielākajiem programmatūras uzņēmumiem pasaulē “SAP” viceprezidents Karstens Polencs (Carsten Polenz) dalīsies ar Vācijas pieredzi par “Industry 4.0” un aktivitātēm, kā arī stāstīs par saistīto ražošanu no sava uzņēmuma perspektīvas.

Konferenci organizē: Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija, Vācijas un Baltijas Tirdzniecības kamera (AHK), Rīgas dome, Ekonomikas ministrija, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.


“Tech Industry” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Izstādes darbalaiks:
30. novembris un 1. decembris 10.00-18.00
2. decembris 10.00-17.00