Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

18.novembrī sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas

© F64

"Rīgas satiksme" atgādina, ka 18. novembrī Rīgas sabiedriskajā transportā (tramvajs, trolejbuss, autobuss) iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs braukt bez maksas.

Nacionālo bruņoto spēku un Iekšlietu ministrijas vienību militārās parādes norises laikā no plkst. 13.30 līdz parādes beigām ir iespējami sabiedriskā transporta kavējumi maršrutos, kas skar Akmens tiltu, Aspazijas bulvāri, Raiņa bulvāri, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu un Bruņinieku ielu.

Svinīgā pasākuma un Valsts prezidenta uzrunas laikā, kas notiks pie Brīvības pieminekļa, no plkst. 19.30 līdz plkst.21.00 ir iespējami īslaicīgi sabiedriskā transporta kavējumi maršrutos, kas skar Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri, Aspazijas bulvāri, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri un Brīvības ielu.

Svētku uguņošanas laikā no plkst.21.00 iespējami sabiedriskā transporta līdzekļu kavējumi maršrutos, kas skar Akmens tiltu un pilsētas centrālo daļu.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme", 18. novembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.