Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Rīdzinieka kartes" īpašniekiem jaunas privilēģijas

© Nora Krevneva/ F64 Photo Agency

“Rīdzinieka kartes” īpašniekiem turpmāk ar atlaidi būs iespējams norēķināties par uzņēmumu ”4mebeles”, “ONLYWAY”, ”Mīts LV”, “Mensarius”, kā arī “Bonaselect” piedāvātajiem pakalpojumiem.

“Rīdzinieka kartes” lietotāji, elektroniski reģistrējot “Rīdzinieka karti”, turpmāk saņems 5% atlaidi “4mebeles” un “Bonaselect” piedāvātajai produkcijai, tāpat, pieslēdzot komplektu internets + televīzija uzņēmumā “Mīts LV”, tiek piemērota 5% atlaide abonēšanas maksai, savukārt uzņēmumā “ONLYWAY” iespējams saņemt 10% atlaidi zelta un sudraba izstrādājumiem, kā arī uzņēmumā “Mensarius” dažādām apmācībām un mājas lapu izstrādei iespējams iegūt 10% atlaidi.

“Rīdzinieka kartes” lietotājiem tiek piedāvāts plašs atlaižu klāsts, ko iespējams apskatīt “Rīdzinieka kartes” mājaslapā www.ridziniekakarte.lv. Informējam, ka jebkuram uzņēmumam ir iespēja kļūt par sadarbības partneri un piedāvāt atlaidi sava uzņēmuma pakalpojumiem “Rīdzinieka kartes” lietotājiem, nosūtot savu pieteikumu “Rīdzinieka kartes” mājaslapas sadaļā “Partneriem”.

Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Lai saņemtu “Rīdzinieka karti”, personai jābūt deklarētai Rīgas pilsētā, vai arī tai ir jābūt īpašumam pilsētā. Pieteikšanos var veikt elektroniski mājaslapā www.rigassatiksme.lv sadaļā “E-pakalpojumi”. Tāpat karti var noformēt arī jebkurā no “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.