Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

PATEICĪBA: Policisti nāk palīgā neveiksmīgā situācijā nonākušai riteņbraucējai

© F64 Photo Agency

Sociālajā tīklā facebook Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem izteikta pateicība, kuri neatteikuši palīdzīgu roku nelaimē nonākušai riteņbraucējai.

Laiskā svētdiena izvērtās adrenalīna pilnā piedzīvojumā! Izdomāju aizbraukt uz Mežaparku izpeldēties, tā vietā dabūju normālu triatlonu - pie 20km ar velo, tad pelde un pēc tam krosiņš ar glābēju cauri Mežaparkam.

Pieslēdzu velo pie veikala, slēdzene sačakarējās un vairs nebija atslēdzama... Neviena pazīstamā ar metāla zāģi vai knaiblēm arī nav... Tad nu šis ir pateicības raksts Rīgas Pašvaldības policijas Mežaparka glābēju postenim, kura foršie darbinieki nepameta mani nelaimē un īpaši majoram Mairis Kalva, kurš, pat riskējot nokavēt savas privātās darīšanas, tomēr neatteica palīdzību nabaga nelaimīgajai riteņbraucējai.

Bruņojies ar āmuru, metās skriet palīgā, stulbo saslēgu sadauzīja un manu nabaga velo atpestīja. Ceru, ka bērni saldējumu dabūja un priekšniecība prēmiju vai vismaz uzslavu arī piešķirs! Ir forši, ja ir atsaucīgi un izpalīdzīgi cilvēki, kuri neatsaka palīdzību pat tad, kad mierīgi to varētu izdarīt. LIELS PALDIES!!" raksta Sintija.