Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

"Nakts brauciens" piesaistījis vairākus tūkstošus dalībnieku

© Dmitrijs Suļžics/ f64 photo agency

Sestdien, 20.maijā Brīvības ielas spožākajā posmā rīdzinieki un pilsētas viesi varēja baudīt kopīgo sportošanas prieku jau otrajā Nakts braucienā. Tas kā ierasts uz galvaspilsētas nozīmīgākās ielas braucamās daļas pulcēs tūkstošiem skrituļotāju, dēļotāju un skrejriteņu cienītāju.

Pasākuma dalībnieki lēš, ka kopumā Nakts braucienā devās vismaz 4 tūkstoši cilvēku. Starp Nakts brauciena dalībniekiem bija gan mazi bērni, gan pieaugušie un pat māmiņas ar bērnu ratiņiem.

Pēc starta šāviņa pulksten 23:00 visu ripojošo sporta veidu cienītāji devās 4800m garā braucienā pa Brīvības ielu no t/p Alfa līdz Ropažu ielas un Brīvības gatves krustojumam un atpakaļ. Atgriežoties sacensību centrā, pulksten 23:45 dalībniekus ar muzikālu priekšnesumu sagaidīja hip hopa apvienība FAKTS. Bet 30 minūtes pēc pusnakts vairākās nominācijās tika apbalvoti atraktīvākie un pamanāmākie Nakts brauciena dalībnieki. Pēc apbalvošanas ceremonijas pulksten 00:45 pasākuma programmu turpināja un sacensību centrā uz skatuves kāpa grupa The Citizens.