Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

STEIDZAMI nepieciešama palīdzība smagi slima suņa ārstēšanai

© facebook/ Ulubele

Dzīvnieku patversme "Ulubele" sociālajā medijā facebook ir ievietojusi lūgumu pēc palīdzības. Patversmē ir nonācis 12 gadus vecs un slims suņu vīrs vārdā Kašķītis, kura ārstēšanai ir nepieciešama finansiāla palīdzība.

Patversme raksta:

Lūdzam Jūsu palīdzību Kašķīša un citu patversmē mītošo slimnieciņu ārstēšanai!

Suņuks - Kašķītis (~12g.), kas redzams foto un video materiālos, patversmē nonāca pirms pāris dienām kā maza, pārbijusies nelaimes čupiņa. Suņu opītim ir sēklinieku audzējs un ielaists kašķis, kas nozīmē - ilgstošu ārstēšanu un stingru karantīnu. Dzīve līdz šim pret Kašķīti nav bijusi viegla, tāpēc vismaz tagad, kad viņš ir nonācis patversmē, vēlamies suņukam palīdzēt un parādīt, ko nozīmē rūpes un mīlestība.

Kopumā patlaban Ulubelē mitinās 32 tādi dzīvnieki - suņi un kaķi, kuriem veterinārārsti ir noteikuši ārstēšanās kursu, kas prasa nepārtrauktas papildus izmaksas šo astaiņu uzturēšanai patversmē. Diemžēl līdzekļi slimnieciņu medikamentiem, specializētajai ārstnieciskajai barībai, kā arī operāciju izmaksu segšanai mums nepietiek. Tāpēc ļoti, ļoti lūdzam atbalstīt un ziedot ar mērķi: Kašķīša un citu slimnieciņu ārstēšanai!

Ziedojumu konts:
Biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele"
"Ozolaine", Līči, Stopiņu novads
Reģ.Nr. LV 40008095993
AS Swedbank, Swift: HABA LV 22
Konts: LV97HABA0551028353893

Paypal: info@ulubele.org

Ziedojumu tālrunis: 90006863 (4,27 eiro), 90006083 (1,42 eiro)

Tiešsaistē ziedot vari portālā Ziedot.lv:
https://www.ziedot.lv/izdari-sirds-darbu-2715

Jau iepriekš no visas sirds pasakāmies ikvienam, kas palīdzēs!