Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vai pašvaldības policisti "atlej" benzīnu? Policijas skaidrojums

© facebook.com

Pirmdienas vakarā sociālajā tīklā facebook kāds aculiecinieks ievietoja fotoattēlu, kurā redzams, ka Rīgas Pašvaldības policisti degvielas uzpildes stacijā lej degvielu nevis operatīvā transporta bākā, bet gan kanniņā, kas, iespējams, atrodas automašīnas salonā. Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvji snieguši paskaidrojumu par redzēto.

Pašvaldības policijas pārstāvji informē, ka šajā gadījumā attēlā redzami RPP Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki, un viņi uzpilda laivas bāku, nevis lej degvielu kanniņā, lai izmantotu privātām vajadzībām.

facebook.com

"Mūsu darbinieki uzpildīja degvielu laivas degvielas tvertnei, jo ir sācies atkusnis un laivas RPP jau tagad ikdienā aktīvi izmanto. Pašlaik degvielas uzpildes stacija, kas atrodas piestātnē, vēl nav uzsākusi darbu, tādēļ degviela jāpilda šādi," norāda likumsargi.

Policijas pārstāvji arī atgādina, ka laivas dzinējs ir aprīkots ar skaitītāju, kas reģistrē katru litru, kas tiek novadīts uz motoru. Tādā veidā tiek panākts, ka pa ceļam no degvielas uzpildes stacijas līdz laivai degviela nekur nevar pazust, jo viss tiek stingri uzskaitīts.