Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Policisti uz Vanšu tilta atrunā jaunu puisi ielēkt Daugavā

© Ekrānšāviņš, "Degpunkts"

Raidījums "Degpunktā" ziņo par gadījumu otrdienas vakarā, kad policisti ievērojuši jaunu puisi uz Vanšu tilta. Redzamais licies aizdomīgs, tādēļ uz notikuma vietu devusies policijas ekipāža.

Kāds puisis otrdienas vakarā uz Vanšu tilta Rīga stāvējis un kūpinājis cigareti un pa laikam runājis pa telefonu. Garāmgājēji nepievērsa uzmanību vīrietim, taču policistam, kurš pārraudzījis pilsētas novērošanas kameras, situācija likās aizdomīga.

Policija norāda, ka šis nav tas gadījums, kad būtu jāpārmet garāmgājējiem, ka nav saukta policija, jo šādu situāciju nepieredzējis cilvēks nepamana un nedomā ka otram nepieciešama palīdzība.

Kamēr policija bija ceļā, puisis centies pārkāpt pāri margām, vēsta raidījums. Vīrietis esot gaidījis, kamēr uz tilta nebūs tik daudz cilvēku, lai veiktu ieplānoto. Malkojis alkoholu, persona atklāja policistiem savu nodomu.

Uz policista jautājumu "Jums viss kārtībā?" puisis atbildējis: "Nu, ne pavisam...". Tālākā sarunā noskaidrojies, ka puisis negribot dzīvot, jo palicis bez meitenes un jūtas slikti. Sarunai risinoties uz priekšu, policists jautā, vai nekādas sliktas domas puisim nav? Vīrietis atbild: "Ir, ir… Vienkārši ielēkt un viss."

Policisti atrunāja vīrieti no plānotā un aprunājās ar viņu jau policijas automašīnā, kamēr notikuma vietā ieradās mediķi. Pēc tam uz Vanšu tilta arī ieradās puiša draugs, kurš viņu meklēja un bija atvieglots, ka nekas slikts nav noticis.