Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Iespējams, mīļākais veids, kā kaķim tiek meklēti saimnieki

© Facebook/ Palīdzēsim dzīvniekiem

Sociālajā medijā facebook ir ievietots divu mazu meiteņu sagatavots sludinājums, lai atrastu mājas kādam kaķim. Šis sludinājums jau ir ieguvis plašu cilvēku ievērību, jo meitenes ir īpaši centušās, lai darītu dzīvniekam labu.

Facebook grupā "Palīdzēsim dzīvniekiem" tiek vēstīts:

Ieraudzījām Bruņinieku ielā sludinājumu, kuram garām paiet nav iespējams, divas meitenes, Hilda un Ģertrūde, meklē kaķītim mājas un pašas ir viņu uzzīmējušas, mēs devāmies palīgā un runci nofotografējām, cerībā, kas tas palīdzēs meitenēm sasniegt viņu mērķi. Aicinām dalīties ar ierakstu, lai nākamreiz, kad meitenes dosies pie kaķa, viņām varētu teikt, ka runcis jau ir devies mājās un viņas tam palīdzēja notikt!

Runčuks tiešām ir ļoti draudzīgs un mīļš, kad atver būra durvis, pats sniedzas pretī mīļoties, bet klausa un nekur nebēg, tikai ar interesi skatās un klausās, kas notiek. Pieradis pie cilvēka klātbūtnes un nebaidās. Ir kastrēts, atblusots, attārpots un pie labas veselības. Vairāk par viņu uzzināt vai iepazīties var zvanot 67379129 vai apmeklējot klīniku Miera ielā 4. Darba laiks: P. - S. 9:00-20:00, Sv. - Brīvs.