Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vairākām pasta nodaļām Rīgā pagarināts darba laiks

© Aigars Eglīte, F64 Photo Agency

Uzlabojot klientu ērtības un nodrošinot efektīvāku apkalpošanu, AS ''Latvijas pasts'' no marta pagarinājis 27 Rīgas lielāko un apmeklētāko pasta nodaļu darbalaiku, pavēstīja uzņēmumā.

Lai nodrošinātu klientu efektīvāku apkalpošanu un ērtāku pasta pakalpojumu sniegšanu, 27 Rīgas noslogotākajās pasta nodaļās par divām stundām tiek pagarināts darbalaiks sestdienās - turpmāk šīs nodaļas strādās no plkst.10 līdz 15. Vienlaikus, analizējot aktuālo situāciju pasta pakalpojumu nodrošināšanā un ņemot vērā nepieciešamību pasta pakalpojumus saņemt klientiem ērtā laikā, no darbalaiks tiek mainīts arī Ķekavas pasta nodaļā. Turpmāk vienu dienu nedēļā - ceturtdienās - pasta nodaļa strādās no plkst.8 līdz 19, bet pārējās darbdienās, tāpat kā līdz šim, no plkst.8 līdz 17.

''Lai uzlabotu pasta pakalpojumu pieejamību, ''Latvijas Pasts'' patlaban pārskata un analizē arī citu Pierīgas pasta nodaļu darbalaiku. Nepieciešamības gadījumā tiks veiktas korekcijas to darbalaika ilgumā,'' piebilda uzņēmuma pārstāvji.

Ņemot vērā saņemto starptautisko sūtījumu pieaugumu un pasta nodaļu noslogojumu, 20 klientu apmeklētākajās Rīgas un Pierīgas pasta nodaļās turpina darboties tā sauktās ātrās kases. Izmantojot ātro kasi, katru darbdienu intensīvākajās darba stundās iespējams saņemt ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, kam nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana.