Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Pusaudzis vecāku konfliktu dēļ lūdz, lai viņu nošķir no ģimenes

© Rīgas Pašvaldības policija

24.februāra naktī Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Šampēterī, kur norisinājās vardarbīgs ģimenes konflikts, kuru bija spiests noklausīties abu strīdnieku nepilngadīgais dēls.

Pusaudzis pēc palīdzības sākotnēji vērsies pie sava pieaugušā brāļa, kurš nolēmis par vecāku kārtējo konfliktu informēt Rīgas pašvaldības policiju.

Likumsargi, ierodoties norādītajā adresē, noskaidroja, ka konflikts starp abiem dzīvesbiedriem izcēlies, jo sieva ar saviem darba kolēģiem mājvietā lietojusi alkoholu. Alkohola lietošanas laikā no darba pārnācis vīrs, kuram sievas izklaides nav nākušas pie sirds un drīz vien abu starpā izcēlies konflikts.

Vīrietis emociju uzplūdā laulāto pagrūdis, sieviete pakritusi un sasitusi galvu. Jāpiebilst, ka policistu ierašanās brīdī alkohola smaka bija jūtama no abām konfliktā iesaistītajām personām.

No cietušās pieņemts pieteikums par vīra pagaidu nošķiršanu. Vīrietis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā līdz atskurbšanai.

Savukārt no pusaudža noskaidrots, ka vecāki regulāri strīdas un labprāt paliktu pa nakti pie vecākā brāļa. Ņemot vērā, ka bērna mājvietā bija radīti nelabvēlīgi apstākļi pusaudzis nogādāts drošā vidē, brāļa dzīvesvietā.