Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

SKUMJI: Nelaimē iet bojā vīrietis un viņa mīlulis

© Ekrānšāviņš, "Degpunktā"

Traģisks negadījums notika Rīgas mikrorajonā Imantā, kur ugunsgrēkā gājis bojā vīrietis un viņa suns, vēsta raidījums "Degpunktā".

Aizdomīgo smaku rīta pusē savos dzīvokļos sajuta vairāki Imantas iedzīvotāji, taču nebija zināma tās izcelsme. Vēlāk kāpņu telpu pēkšņi piepildījuši dūmi, savukārt ko aizdomīgu otrā stāva logos pamanījuši arī garāmgājēji, vēsta raidījums.

Aculieciniekiem izdevās iekļūt vienistabas dzīvoklī, taču tā saimnieks un viņa suns jau bija gājuši bojā. Pusotras stundas laikā ugunsnelaime tika likvidēta. Valsts policija turpina izmeklēt nelaimes cēloņus.

Vai nu viņam kļuva slikti, vai arī viņš iemiga un cigarete turpināja degt… Ja tie būtu bijuši vadi vai kas tāds, viss būtu risinājies citādi. Es domāju, cilvēciskais faktors.

Galvenais, ka viņam bija suns… Jā, viņam bija suns, bet tas ne rēja, ne gaudoja. Pilnīgi nekā. Bet vispār, paldies Dievam, ka ugunsdzēsēji tik ātri reaģēja un to uguni apdzēsa, jo tās liesmas bija… Apskatiet paši, tur trešajā stāvā, nabaga ļaudis. Tur taču viss ir pilnīgi melns,” raidījumam stāsta kaimiņiene.