"Pašlaik vēl nevar spriest par negadījuma iemesliem, bet skrejceļš nebija slidens. Asfalta segums bija sauss un notīrīts," raidījumā apgalvoja Gorodcovs, piebilstot, ka lidmašīna no skrejceļa ass līnijas novirzījās par aptuveni 150 -180 metriem.

Kā ziņots, šodien starptautiskajā lidostā "Rīga" notika negadījums ar aviokompānijas "Vim Airlines" čarterreisa no Krievijas pilsētas Ufas gaisa kuģi, kas pirms pacelšanās saslīdēja uz skrejceļa.

Lidostas pārstāvji informēja, ka gaisa kuģī atradās 40 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi. Negadījumā neviens cilvēks nav cietis.

Lidmašīnā atradās Kontinentālās hokeja līgā spēlējošā Toljati "Lada" komanda, aģentūrai LETA apstiprināja komandas spēlētājs, bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis. Viņš norādīja, ka komanda pēc vakardienas spēles ar Rīgas "Dinamo" bija ceļā uz nākamo spēli, kas paredzēta Ufā.

Toljati komandu trenē Latvijas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Artis Ābols un tajā bez Masaļska spēlē arī Latvijas hokejists Kristaps Sotnieks.