Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

MEKLĒ vīrieti, kurš atrada sievietes nozaudēto somu

Attēlam ilustratīva nozīme © Andrius Ufartas, F64 Photo Agency

Ar sociālo tīklu palīdzību Velga vēlas pateikt lielu paldies un, iespējams, pat ar kūku uzcienāt cilvēku, kurš godprātīgi veikala kasei atstāja sievietes nozaudēto somu.

"11.februāra pasaka no dzīves. Šodien aizdodos uz "Alfu" pēc pirkumiem. [...] Sakrāmēju pilnas rokas pār elkoni pārmestam mētelim, un dodos uz uzlaikošanas kabīni laikot. Kad viss desmitnieks uzlaikots, secinu, ka īsti der tikai 1 gabals. Pošos ārā no kabīnes - somas ta nav!!!! Somā mašīnas un dzīvokļa atslēgas, pase, maks ar ID, tiesības, lērums karšu, nauda, telefons, svarīgi dokumenti, kodu kalkulators, utt.... Izbizoju tirdzniecības zālē pa vietām, kur ņēmu tās drēbes... Nav! Stāvu zāles vidū un sirmoju ...

Atskaitos smadzenēm, kas bija somā. Un!!! Skatos, pie kases stāv mana somiņa!!!! Kāds kungs esot atnesis!!!! Esmu šokā no fakta, ka ir arī tādi vīrieši sieviešu veikalos un uz pasaules vispār! Es atkal sāku ticēt labajam!

P. S. Ja nu šim postam kaut kur ceļi krustojas ar šo kungu, būšu pagodināta iepriecināt viņu ar pašceptu torti. Ja kungs nav saldumīlis, tad VISSIRSNĪGĀKAIS PALDIES NO VISAS SIRDS! JŪS ESAT LIELISKS, LABS UN LAIMES LĀCIS!" raksta Velga.

Avots