Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

UZMANĪBU: No mājām aiziet un pazūd 33 gadus vecs vīrietis

© bezvēsts.lv

Organizācija "bezvēsts.lv" informē, ka tiek lūgta palīdzība, lai atrastu 33 gadus vecu rīdzinieku, kurš kopš 3.decembra nav atgriezies mājās.

33 gadus vecais rīdzinieks Vladislavs Sadovs dzīvojis Rīgas, Bolderājā. Tuvinieki informējuši, ka vīrietis 3.decembrī aizgāja no mājām un līdz šim nav atgriezies. Pēc mātes teiktā pēdējo reizi viņš viņai zvanīja 10.00 no rīta. "

Pēc plkst.15:00 Vladislavs vairākas stundas gulējis savā istabā, bet pēc 21:00 piecēlies un, iespējams, kaut kur aizgājis. 4.decembra rītā mājās vīrietis vairs nav bijis un līdz šim viņa atrašanās vieta nav zināma.

PAZĪMES: Augums 176 сm, svars 76 кg, vidējas miesasbūves. Ģērbies sarkanā jakā ar melniem un pelēkiem ielaidumiem (kā foto), tumši zilos džinsos, brūnos sporta apavos ar šņorēm, melnā ausainē ar nagu. Līdzi bija gaiši zila mugursoma un pase. Visiem, kas redzējuši pazudušo vīrieti, vai kaut ko zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, lūgums nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni +371 22 084 084.