Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas centrā paredzēti satiksmes ierobežojumi

© F64

Sakarā ar Lietuvas parlamenta priekšsēdētāja vizīti šodien paredzēti satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.Sakarā ar Lietuvas parlamenta priekšsēdētāja vizīti šodien paredzēti satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lietuvas parlamenta priekšsēdētājs Viktoras Pranckietis viesosies Rīgā šodien un viņa vizītes laikā no plkst.7 līdz plkst.15.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai. Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko atļauto vietu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļiem un transportlīdzekļiem ar speciālām caurlaidēm.

Turklāt šodien nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu un gājēju kustība Jēkaba ielā un Klostera ielā pie ēkas Jēkaba ielā 11, pie ēkas Jēkaba ielā 24 un pie ēkas Brīvības bulvārī 36.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.