Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vērienīgi remontdarbi Aleksandra Čaka ielā

© F64, attēlam ir ilustratīva nozīme

Sestdien un svētdien remontdarbu dēļ tiks pārtraukta ūdensapgāde Aleksandra Čaka ielā un vairākās apkārtējo ielu mājās un citos nekustamajos īpašumos.

SIA Rīgas ūdens informē, ka tiks veikti remontdarbi vairākos ūdensvada komunikāciju mezglos Aleksandra Čaka ielā - krustojumos ar Stabu, Bruņinieku, Matīsa, Artilērijas, Tallinas un Laboratorijas ielu. Plānots, ka ūdensapgādi pārtrauks no 1. oktobra pulksten 14 līdz 2. oktobra pulksten 18. Iedzīvotājiem jārēķinās, ka norādītais remontdarbu laiks ir orientējošs un var mainīties atkarībā no to apjoma. Ja laikapstākļi ļaus, tad ielas seguma atjaunošana plānota 3. oktobrī.

Dažu ūdensvada posmu atslēgšana sāksies jau vēlā piektdienas, 30. septembra, vakarā, un tad iespējama ūdens padeves spiediena pazemināšanās, kā arī ūdens uzduļķošanās. Arī pēc ūdensapgādes atjaunošanas iespējama īslaicīga ūdens uzduļķošanās, kas var turpināties līdz pirmdienas rītam. Saduļķotais ūdens nav veselībai kaitīgs, to var nostādināt vai notecināt un tad lietot. Ūdensapgādes pārtraukuma laikā iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā ir iespējams pieteikt dzeramā ūdens cisternas, zvanot uz vienoto informatīvo tālruni 80002122.

Ar ūdensapgādes pārtraukuma ietekmēto objektu pilnu sarakstu var iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.rigasudens.lv., skat. Aktuālo bojājumu karti.