Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Brīvdienās notiks apjomīgi ūdensvada remontdarbi Čaka ielā

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Šīs nedēļas nogalē SIA “Rīgas ūdens” veiks remontdarbus vairākos komunikāciju mezglos A. Čaka ielā – krustojumos ar Stabu, Bruņinieku, Matīsa, Artilērijas, Tallinas un Laboratorijas ielām, vēsta "Rīgas ūdens".

To laikā tiks pārtraukta ūdensapgāde vairākām dzīvojamām ēkām un citiem nekustamajiem īpašumiem minēto ielu apkaimē. Rakšanas darbi uz ielas, kā arī dažu ūdensvada posmu atslēgšana sāksies piektdienas vēlā vakarā, tāpēc atsevišķos objektos iespējama ūdens padeves spiediena pazemināšanās un/vai ūdens uzduļķošanās jau naktī uz sestdienu. Prognozējamais remontdarbu un ūdensapgādes pārtraukuma laiks - no 1. oktobra pulksten 14 līdz 2. oktobra pulksten 18. Norādītais darbu laiks ir orientējošs un var mainīties, atkarībā no to apjoma. Ar ūdensapgādes pārtraukuma ietekmēto objektu pilnu sarakstu var iepazīties uzņēmuma mājas lapā ww.rigasudens.lv.

Ūdensapgādes pārtraukuma laikā iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā ir iespējams pieteikt dzeramā ūdens cisternas, zvanot pa tālruni 80002122. Pēc ūdensapgādes atjaunošanas iespējama īslaicīga ūdens uzduļķošanās, kas dažos objektos var turpināties līdz pat pirmdienas rītam. Ielas seguma atjaunošana plānota 3. oktobrī, ja tam būs labvēlīgi laika apstākļi.