Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

“Galerija Centrs” zinību dienas “StreetFashion” svētku laikā notiks deju cīņas

© Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā “Galerija Centrs”, ceturtdien, 1.septembrī norisināsies jau sestais “StreetFashion” pasākums. Šogad zinību dienas svētkos apmeklētājus priecēs dažādi deju priekšnesumi, “GhettoDance” ielu deju cīņas, stilīgāko Rīgas jauniešu apbalvošana. Rīdzenes ielā būs skatāmi “Moto Mafia”krosa motocikli, fotoizstāde “Tuvāk. Dziļāk. Atklātāk. Rio”, darbosies “UrbanDecay” stila un grima meistari.

“Pirmā skolas diena Rīdzenes ielā noteikti ir krāsainākais, dzīvīgākais un trakulīgākais laiks, kad tirdzniecības centru “Galerija Centrs”, pārņem stilīgākie un radošākie Rīgas jaunieši. Deja, sacensību azarts un pašpārliecināts ārējais tēls būs tie elementi, kas veidos šī gada “StreetFashion” notikumu. Būt jaunam nozīmē būt aktīvam, kas lielai daļai mūsdienu jauniešu ir ne tikai aizraušanās, bet pat dzīves stils,” vērtē Zita Siliņa, tirdzniecības centra“Galerija Centrs” vadītāja.

1.septembrī, sākot noplkst. 13.00, tirdzniecības centrā “Galerija Centrs”norisināsies iespaidīgās deju cīņās - viens pret viens ar “GhettoDance”. Tiks noskaidroti labākie no labākajiem dejotājiem tādos deju stilos kā “Hip - Hop” un “Breaking”. Šī būs iespēja redzēt spraigu dejotāju sacensību, ko vērtēs starptautiski žūrijas locekļi. Kopā ar “GhettoDance” dalībniekiem ikkatrs varēs kārtīgi iekustēties jaunajam mācību gadam un piedalīties dažādos konkursos.

Ielu mode jeb “streetfashion” virziens ir radies nevis studijā vai modes namos, bet uz ielas - katrs ir tās veidotājs. Tāpēc arī šogad stilīgākie un drosmīgākie jaunieši tika aicināti fotografēties un piedalīties konkursā “StreetFashion 2016”. 1.septembra svinību ietvaros tiks apbalvoti tie konkursa dalībnieki, kuru bilde sociālajos tīklos “Facebook” un “Instagram” būs ieguvusi vislielāko popularitāti.

Dienas garumā “UrbanDecay” stendā varēs iegūt skaistu grimu, lai Zinību dienas bildēs izskatītos lieliski. Tāpat Rīdzenes ielā būs iespēja satikt “Moto Mafia” krosa motobraucējus, kā arī aplūkot iespaidīgos motociklus. Otrajā stāvā būs aplūkojama foto izstāde “Tuvāk. Dziļāk. Atklātāk. Rio” - skatījums uz olimpiādi caur “F64 PhotoAgency” fotoobjektīvu.